Zde může být vaše reklama.

Kdo ovládne Olomouc? Sigma hecuje Moru! Rozhodne zítřejší zápas

Kdo ovládne Olomouc? Sigma hecuje Moru! Rozhodne zítřejší zápas

foto: Archiv Galerie Šantovka

22. 09. 2021 - 14:02

Pánové v nejlepších letech však  exhibici jako kluboví srdcaři vzali velmi vážně. Kohouti během nedělního ligového utkání  před 5 tisíci fanoušky sebevědomě na dálku soupeři vzkázali, že Sigmu porazí. Reakce na sebe nenechala dlouho čekat, příprava na „mač desetiletí" přerostla v gentlemanský  "trash talk". Hned druhý  den na výzvu odpověděl  video zdravicí David Rozehnal,  hozenou rukavici zvedl a slíbil vítězství svého klubu. A to jak v hokeji, tak i ve fotbale. Čeká nás proto opravdová bitva, jejíž vítěz se stane nekorunovaným vládcem sportu v Olomouci.

Zápas proběhne už zítra v 17:00 ve FunParku Šantovka. Můžete těšit na populární hvězdy obou  klubů. Za Sigmu nastoupí např. David Rozehnal, Marek Heinz, Tomáš Janotka, Michal Kovář či Martin Kotůlek. Kohouti vysílají do boje třeba trenéra Jana Tomajka, Richarda Brančíka a trenéra brankářů Martina Faltera.

„Všichni jsme začínali se sportem na nějakém tom malém betonovém plácku. Bude to pro mě nostalgie, protože sám jsem na naší vesnici jako malý začínal s fotbalem podobně. Je skvělé takto symbolicky podpořit zdravý pohyb dětí. Už se moc těším na to malé hřiště a na tu atmosféru," zavzpomínal David Rozehnal, který se stal jednou z tváří propagační kampaně Street Festu.

Nechť tedy bitva titánů začne! Přijdete fandit? Taková příležitost se hned tak nevidí!

Další články