Agresivní opilec se na ulici řezal do ruky. Z nemocnice ho vzhledem k jeho stavu převezli na záchytku
Ilustrační foto
Teplice

Ústí nad Labem, Teplice - Dne 18.09.2021 v 09.35 hodin, vyjížděla hlídka strážníků ze služby operačního zákroku do ulice 17.listopadu, a to z důvodu oznámení občana, že se před domem někdo pokouší o sebepoškozování.

Po příjezdu strážníků na místo zde skutečně hlídka zjistila padesátiletého muže, který seděl na obrubníku a krvácel z levé horní končetiny, kde měl krvácející řezné rány ve spodní části předloktí. Hlídka ihned muži za pomoci tlakového obvazu zastavila krvácení. Poté na místo přijelo přivolané vozidlo zdravotní záchranné služby, která si od strážníků zraněného muže převzala do vlastní péče.

Dále se na místo dostavila hlídka Policie ČR, která provedla u muže orientační dechovou zkoušku, kterou byl u muže zjištěn obsah alkoholu v dechu. Následně byl muž převezen do Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, kde bylo službu konajícím lékařem rozhodnuto o transportu muže do Protialkoholní a Protitoxikomanické záchytné stanice v Teplicích. Z důvodu agresivity dotyčného, byla na žádost lékaře provedena strážníky asistence při převozu muže do zmíněného zdravotnického zařízení.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru