Lístky do památníku - známé hudební trio Musica dolce vita přináší do Bíliny program plný krásné hudby
Hudební trio Musica dolce vita. Zdroj: KC Bílina
Co se chystá

Bílina - Také máte doma svůj nebo babiččin památníček plný vzpomínek? Stejně tak, jako listy v památníku vám Musica dolce vita přináší program plný vzpomínek a krásné hudby od našich klasiků až k významným skladatelům 20. století, zpestřený citacemi z knih známé herečky, spisovatelky a malířky Ivy Hüttnerové.

Koncert Lístky do památníku hudebního tria Musica dolce vita pořádá Kulturní centrum Bílina. Uskuteční se ve Výstavní síni U Kostela v Bílině 23. září od 19 hodin.

Soubor Musica dolce vita působí na české hudební scéně od roku 2005 a má na svém kontě stovky koncertů ve všech koutech naší vlasti, ale také v Německu, Polsku a Litvě. U zrodu tohoto tělesa stály dvě současné členky tria harfenistka Zbyňka Šolcová a mezzosopranistka Daniela Demuthová. Zakládajícím členem souboru byl také flétnista České filharmonie Jan Machat, jehož v roce 2007 nahradila špičková sólová flétnistka Žofie Vokálková, která přinesla do hry tria ženskou lehkost a brilantnost a též řadu nových podnětů a původních originálních skladeb. Trio vystupovalo v posledních letech na řadě mezinárodních i tuzemských festivalů a bylo hostem koncertních cyklů i televizních i rozhlasových pořadů.

Vstupné zakoupíte v předprodeji na IC Bílina nebo na www.kcbilina.cz za 100 korun, na místě pak za 150 Kč.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru