Čtvrtek, 25 dubna, 2024
10.5 C
Litoměřice
DomůKulturaDěti„Týden hokeje“ bude i v Litoměřicích

„Týden hokeje“ bude i v Litoměřicích

Litoměřice – Litoměřická Kalich Arena bude ve čtvrtek 23. září v 16 hodin hostit akci v rámci „Týdne hokeje.“ Ten probíhá po celé republice a má jeden jediný úkol – přivést děti k hokeji. Pro všechny malé příchozí je připraven zábavný program na ledě i mimo něj.

Rodiče mají možnost se detailně seznámit s tím, co obnáší mít doma malého hokejistu, a jaký je přínos ledního hokeje pro fyzický a osobnostní rozvoj dětí. Kromě zážitku z bruslení si každé dítě navíc domů odnese drobný dárek s hokejovou tématikou.

Akce je vhodná pro děti od čtyř do osmi let.

Co si mají vzít malí hokejisté s sebou? Stačí jen brusle, helma, může být i cyklistická a rukavice, třeba lyžařské. Pokud máte doma chrániče loktů a kolen pro in-line bruslení, můžete vzít i ty. Pokud nemáte k dispozici brusle s helmou, můžete se obrátit na pana Vladimíra Kejmara, email m.kejmar@hclitomerice.cz, s dotazem na možnost zapůjčení vybavení přímo na místě.

UDÁLOST NA FACEBOOKU je ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -