Jen málokoho napadne, že i tak voňavý a romantický obchod, jakým je květinářství, potřebuje svou kancelář. Ale je to tak!

Máme za sebou 1. září a s ním i návrat našich dětí a studentů do školních lavic. Pro mnohé z nás pomyslný předěl mezi letní rozevlátostí a řádem, který přichází vždy s nástupem podzimu. Ani letos tomu naštěstí nebylo jinak, a tak jsme se mohli po delší době v klidu vrátit ke své práci stejně jako květinářka Tereza.

Po zkušenostech z uplynulých měsíců se v nejedné rodičovské hlavě rodila obava, jak to s příchodem nového školního roku bude, a zda pracovní plány opět nezastaví nepříznivý vývoj situace. Tyto obavy se ale až na výjimky nenaplnily a my jsme za to vděční. Některé děti se na svou paní učitelku nebo pana učitele dokonce těšily natolik, že jste je mohli na ulici potkat s kytičkou v ruce, jako by byl konec školního roku, a ne jeho začátek. Byl to opravdu radostný pohled!

Zázemí je důležité pro každého

Ať už vykonáváme jakékoliv povolání nebo práci, jsme takzvaně kancelářští, máme své provozovny a služby všeho druhu, nebo třeba provázíme potřebné jejich životy prostřednictvím pomáhajících profesí, potřebujeme svoje místo, které je jenom naše a my si tam můžeme úřadovat podle libosti. Úřadovat, ale i být chvilku sami, odpočívat, čerpat sílu na další aktivity. Je mnoho povolání, která s kancelářskou prací vůbec nespojujeme a do našich představ o nich počítače, tiskárny, ani žádná příslušenství nepatří. A přesto, i tady jsou součástí každodenního života. Jako třeba právě malý obchod paní Terezy, která 1. září pro kluky a holky uvázala krásné květiny na přivítanou.

Kancelář uprostřed dění

Když vstoupíme do květinářství paní Terezy, ani na chviličku nezapochybujeme, že odsud odejdeme přesně s takovou kyticí, kterou právě potřebujeme. Nebude podobná žádné jiné, a to je hlavní důvod, proč má toto květinářství svou velkou a stálou klientelu. Co ale tomuto okamžiku předchází? Ano, je to pečlivé vybírání čerstvého zboží a sestavování objednávek. A to se děje každý den, u malého stolečku v rohu obchodu, kde Tereza tráví většinu času a svou kancelář tak má doslova na dosah. Aby si práci co nejvíce usnadnila, pořídila si vybavení od YENKEE, které je nejen hezké, ale hlavně funkční. Malá, ale kvalitní bezdrátová myš Valleta YMS 4010SG je přesně to, co Tereza hledala. Díky svému rozlišení je citlivá na jakémkoliv povrchu, což ocení hlavně ve chvíli, kdy na jejím stole není úplně perfektní pořádek. Takže pořád. Bezdrátová řešení Tereze absolutně vyhovují, a proto i v případě klávesnice padla volba na YKB 2010CS 2,4G bezdrátovou klávesnici Compact s nízkým profilem. Kromě toho, že má krásné designové tělo, což její majitelka umí ocenit, je také velmi tichá, a to ocení zase zákazníci, kteří při výběru květin určitě nechtějí být rušeni cvakáním kláves. O výdrž klávesnice se starají dvě AAA baterie. Pokud s klávesnicí nikdo nepracuje déle, jak 5 sekund, automaticky se přepíná do pohotovostního režimu, a šetří tak energii.

Příjemná hudba umí zázraky

Tereza má ráda všechno vyladěné, a tak jí samozřejmě záleží na tom, jak se její zákazníci při návštěvě květinářství cítí. A vlastně i na tom, jak se cítí ona sama, protože každý má raději příjemnou paní prodavačku, která ke kytici přidá i krásný úsměv. Takže na stolečku za pultem má už delší dobu své místo přenosný Bluetooth reproduktor YSP 3004SG, který neúnavně den co den přehrává z Terezina mobilu její nejoblíbenější French Coffee Jazz. Všechno je v dokonalém souladu, a tak to má být.

I vy můžete být sladěni se svou kanceláří, ať už je kdekoliv. Kompletní nabídku veškerého kancelářského příslušenství najdete na www.yenkee.cz. Tak ať vám jde práce od ruky.

Kontakt:

Soňa Keppertová

Programmatic Media s.r.o.

e-mail: sona.keppertova@mmmedia.cz

Klíčová slova ČR-trh-elektronika-firmy-Programmatic Media

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
Obchod, marketing
IT, telekomunikace

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.