Nejbohatší manželství? Šafářová s Plekancem počítají stamiliony! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Nejbohatší manželství? Šafářová s Plekancem počítají stamiliony!

Tomáš Plekanec a Lucie Šafářová se vzali.
Tomáš Plekanec a Lucie Šafářová se vzali. (Koláž Blesksport)

Jejich společná cesta životem bude jeden nekonečný úsměv! Už jen kvůli tomu, že hokejista Tomáš Plekanec (38) a tenistka Lucie Šafářová (34), čerství novomanželé, nemusejí řešit existenční potíže. Jsou totiž aktuálně nejzazobanějším sportovním párem v Česku!

Ano, pokud se počítají elitní sportovci, kteří si doma mohou říkat »pan« a »paní«, nemají konkurenci. U Plekanců totiž přehazují vidlemi stamiliony! Tomáš si během kariéry v NHL vydělal více než miliardu korun. Pravda, půlku spolky daně, draho mu vyšel i rozvod s první manželkou Lucií Vondráčkovou (41). Nouzí přesto netrpí. Teď mu navíc s placením elektřiny, plynu a kabelovky pomůže další Lucka.

7 pádů Honzy Dědka: Tomáš Plekanec a Lucie Šafářová: Jak pokračují přípravy na svatbu?

Video se připravuje ...

Ta si na kurtu vypinkala na prize money přes čtvrt miliardy Kč! Prkotiny typu předmanželské smlouvy řešit nemusejí, vždyť své majetky z drtivé části nabyli ještě před seznámením. Šafářová už je v důchodu a naplno se věnuje jejich roční dcerce Leontýnce, Plekanec ještě sice pomáhá Kladnu, ovšem na své poměry téměř zadarmo. Peníze jsou ale nejspíš to poslední, co by doma řešili.

Lucie Vondráčková o společné dovolené s Vojnarem: To je spíš za trest!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Dianthos
27. 9. 2021 • 04:01

Lekno má pravdu, že Tomáš nebyl její typ. Vybírala si modrooké, světlé, vyšší, štíhlé typy, jako je její otec. Michal Dlouhý, Tomáš Verner, jsou si dost podobní. Tomáš Ujfaluši má hnědé vlasy, ale jinak je to totéž. Prvoplánový hezounek. Pleky je úplně jiný typ a také jí při prvním rozhovoru vůbec nezaujal. Když ještě nevěděla, kdo je to Plekanec. Pak najednou obří zájem... A hned miminko, do kterého nutila Vernera. Plekyho se asi zapomněla zeptat na názor. Nebo jí křivdím a skutečně to byla náhoda. Ale vzhledem k tomu, jak neustále lže, v tomto případě na náhodu moc nevěřím.
Tvrdila, že jí stojí za to, aby se usadila. Ale jak dlouho jí to vydrželo, než začala natáčet v Čechách klipy s jinými muži, ve kterých se s nimi líbala? Všimli jste si, že pokud v klipu staromódně nehopsá s davem, tak se s nějakým mužem líbá?
To nedělá žena, která miluje svého manžela. Ta by ty klipy aranžovala jinak.
Lucinka miluje jenom sama sebe. I k tomu Vojnarovi se chová divně.

Dianthos
27. 9. 2021 • 03:40

marushka - máte to popletené. Jak píše Fany, s dětmi se nevyrovnává. Vůči nim je průběžná vyživovací povinnost do ukončení studia.
A manželce nabídl dar, který podle manželské smlouvy vůbec nemusel. Velkorysý byl dost. Za pár let štěstí a pár let nešťastného manželství, kdy manželku živil a všechno financoval, i její kariéru.
Jenomže ona, hladová, se zachovala, jak se zachovala. Chtěla víc a mnohem víc... Nakonec prodala své děti a nechala mu je ve střídavé péči. Matka "lvice", která tvrdila, jak chrání svá mláďata a podraz s rozvodem v Kanadě dělá jenom kvůli nim. Ta, která tvrdila, že při dohodě o rozvodu chtěla hlavně děti do své péče.
Ono by to chtělo si vygooglovat starší články, abyste byla v obraze a nešířila tu bludy.

Dianthos
27. 9. 2021 • 03:30

Budiž jim to přáno! Ty peníze si tvrdě vydřeli. Skvěle reprezentovali republiku. Skutečně něco dokázali. To bohatství snad ani nelze závidět.

st.rec
26. 9. 2021 • 23:23

Články jako tenhle jsou druhým důvodem k zákazu bulváru,jen vyvolávají závist a nevraživost.Prvním důvodem zákazu podobných tiskovin je neznalost pravidel gramatiky a pravopisu,lhavé a urážlivé až komunisticky sprosté manipulace.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.