TOPlist

Speciálně pro vás: Samsung Watch3 koupíte s tímto kódem za vůbec nejnižší cenu

800 600 Samsung Galaxy Watch3

Poohlížíte se po kvalitních, spolehlivých, designově povedených chytrých hodinkách za sympatickou cenu? Pak jste na správném místě. Speciálně pro naše čtenáře totiž ve spolupráci s Mobil Pohotovostí přinášíme slevu na Galaxy Watch3, díky které hodinky od Samsungu pořídíte za vůbec nejlepší cenu na trhu. Stačí využít náš slevový kód „smartmaniaSAM20“.

Samsung Galaxy Watch3 patří bezesporu k nejkvalitnějším smartwatch na trhu. Ne náhodou si proto před pár měsíci odnesly ocenění „Značka kvality“ od časopisu dTest, které mimo jiné znamená, že získaly nejlepší hodnocení v nezávislém testu. Galaxy Watch3 vám totiž nabídnou kvalitní materiály, plynulý a spolehlivý systém a celou řadu zdravotních funkcí, včetně schopnosti měřit kyslík krvi, EKG a krevní tlak, což je mezi chytrými hodinkami stále poměrně raritní vlastnost.

Galaxy Watch3 za nejnižší cenu

Watch3 od Samsungu jsou už teď oproti své původní ceně zlevněné o tisíce korun. Nicméně po zadání slevového kódu níže můžete hodinky pořídit ještě s dodatečnou 20% slevou, takže vás ve výsledku vyjdou vůbec nejlevněji na celém českém trhu. Sleva platí na obě velikosti i na všechny barevné varianty hodinek.

Pro získání slevy stačí zadat kód (bez uvozovek) do vyhrazeného pole v košíku po vložení produktu. Sleva platí jen pro 10 nejrychlejších a je aktivní pouze do středy 30. září.

Kód „smartmaniaSAM20“ platí na:

Autor článku PR článek
PR článek
Takto označený obsah má charakter reklamního sdělení, jehož zadavatelem je subjekt třetí strany. Máte-li zájem o spolupráci či publikaci PR článku, kontaktujte nás na e-mailu [email protected].

Kapitoly článku