Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Svatba Plekance a Šafářové očima Sama Dolce: Ženich a nevěsta nemají chybu, takhle to má vypadat

Svata Tomáše Plekance a Lucie Šafářové: Nemají chybu, říká Sam Dolce
Zdroj: Se souhlasem Tomáš Plekanec
+ Další 3 fotografie
módní policie

Hokejista Tomáš Plekanec (38) a extenistka Lucie Šafářová (34) do toho konečně před pár dny praštili. Svatba se konala po roce a devíti měsících od zásnub. Svatba proběhla v utajení a novomanželé se následně pochlubili pár snímky na sociálních sítích. Jak hodnotí ženicha a nevěstu Sam Dolce? 

"Ty a já napořád...," napsala nevěsta Lucie Šafářová k svatebnímu snímku na sociálních sítích. O tom, že proběhla svatba bývalé tenisové hvězdy a hokejisty, věděl jen úzký okruh lidí.

Patrně se tedy nechali oddat ve středu 22. 9. 2021. K zásnubám přitom došlo na Silvestra 2019, ale pandemie koronaviru dvojici zpřeházela plány.

Svatební den si oba dva užili a navíc byli vystajlovaní na jedničku. "Na vyladěném sportovním páru bylo zjevné, ze jim v outfitech na míru radil odborník, minimálně členové dobré svatební agentury. Každý muž v tmavém obleku na míru vypadá skvěle," okomentoval svatební oblek Tomáše Plekance kreativní ředitel Miss Czech Republik Sam Dolce.

Okouzlující Lucie Šafářová

Nevěsta Lucie Šafářová neměla absolutně žádnou chybičku. "Krajkové šaty s hlubokým výstřihem se hodí do celkového stylu a prostředí svatby. Lucie k jejím perfektním šatům vhodně zvolila i vizáž, která byla dokonalá," dodává Sam Dolce.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy