Modelka žije v Itálii už šestnáct let, Turín je jejím prvním domovem. Na rodné Česko ale nezapomíná a už vůbec ne na svoji rodinu, tedy rodiče a o jedenáct let mladší sestru Elišku, se kterou má krásný vztah.

A právě Eliška dorazila za Alenou do Turína, patrně aby se nejen trochu ohřála v prosluněné Itálii, ale také aby viděla své dva synovce a maličkou neteř Vivienne, kterou modelka přivedla na svět loni v květnu během pandemie covidu-19.

Kvůli covidu Alena dlouho nemohla vidět svoji českou rodinu a uvízla v Itálii i přes Vánoce, které tak s nimi poprvé v životě nemohla oslavit. Tehdy to nesla těžce a v rozhovoru pro Blesk dokonce přiznala, že i když žije kde žije a jejím partnerem je italský miliardář Alessandro Nasi (47), italská povaha jí začala vadit. „Základní věc, která se mi na Italech líbila, když jsem sem přijela, byla, že jsou hodně hluční. Bavilo mě to, všichni se mezi sebou vítali, bylo to prostě takové živé. Když si vzpomenu na své dětství, tak pomalu ani nevím, kdo s námi bydlel v baráku. Každý si žil svůj život. Tady to byl opak. Ale po letech, co tady žiju, jsem zjistila, že mi to trochu vadí,“ řekla na rovinu Alena.

VIDEO: Alena Šeredová prozradila, co jí v Česku vydělává!

Video
Video se připravuje ...

Alena Šeredová prozradila, co jí v Česku vydělává: Kšefty ve Špindlu! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
52 fotografií