Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

LOVEní s Geislerovou: Při natáčení romantické komedie šlo hercům o život

LOVEní s Geislerovou: Při natáčení romantické komedie šlo hercům o život
Zdroj: Bontonfilm
+ Dalších 5 fotografií
film

Pětatřicetileté zahradnici Elišce (Ester Geislerová) utekl od oltáře ženich. Co teď? Rozhodne se s pomocí kamarádky vyzkoušet internetovou seznamku. Eliška se vrhá do randění naslepo a mezi řadou katastrofických schůzek se snaží najít novou lásku. Na romantickou komedii Karla Janáka s názvem LOVEní se můžete podívat dnes večer na Nově.

V reálu má herečka na výběr, ale v romantické komedii LOVEní od režiséra slavných Snowboarďáků Karla Janáka má na muže pořádnou smůlu. Zatímco ve snímku bojuje o lásku, v reálu společně s dalšími herci a štábem bojovala o život!

Strach o život

Ve dvou scénách v dešti se používá voda. Ale na ulici, kudy vedou troleje. Řešilo se tedy, jestli to není nebezpečné, kdyby se voda nerozprskla, ale vytvořila souvislejší proud, už by vedla elektřinu a to by byla smrtelná situace – pro herce i štáb. Naštěstí se ale scénu povedlo natočit, aniž by se komukoliv něco stalo.

Další nebezpečnou scénou bylo šplhání do 3. patra. Jakub Prachař, který hraje Richarda, to zvládnul bez kaskadéra. Režisér Karel Janák se ptal, jestli nemá závratě, na to mu prý Prachař odpověděl, že se to uvidí při natáčení. Scénu natáčeli celou noc a herec musel lézt nahoru asi 10x. Byl při ní přivázaný na laně a na konci už nemohl.

Ačkoliv je komedie nabitá hereckými hvězdami, na ČSFD si film vysloužil pouhých 42 %. Komedii můžete posoudit sami dnes večer na Nově.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy