Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Módní kritička Ina T. udeřila na Plekancovy svatby: Staromódní konfekce a osvědčený průměr!

/
  • Módní kritička Blesku porovnala svatby Plekance.
    26. září 2021 ● 05:00

    Tomáš Plekanec (38) vždy vynikal v tom nejdůležitějším – v hokeji. Jeho osobní život ale není zcela bez poskvrnky. Respektive vztahový. První manželství s Lucií Vondráčkovou vzniklo v Praze v kapličce sv. Kláry v červnu 2011 a o nikterak honosnou svatbu se nejednalo. Čemuž tak trochu odpovídalo i slavnostní oblečení novomanželů.

    Psal se rok 2011, kdy si hokejista Tomáš Plekanec vzal za manželku zpěvačku a herečku Lucii Vondráčkovou (41). O deset let později si vzal Lucii znovu, tentokrát ovšem tenistku Šafářovou (34). Zatímco na první svatbě měl oblek z konfekce, na druhé si přece jen polepšil. A jak ve srovnání dopadly obě nevěsty Lucie a Lucie?

    Manželství s Vondráčkovou, ze kterého vzešli dva synové Matyáš a Adam, ale po devíti letech oficiálně skončilo a rozvedený Plekanec poklekl před svojí partnerkou, bývalou tenisovou hvězdou Lucií Šafářovou, s níž stihl nejdříve založit rodinu, a přivést tak na svět dceru Leontýnku (1). A tak o deset let a tři měsíce později došlo na tajnou svatbu s druhou Lucií.

    Zejména pro nevěstu jsou důležitým prvkem celé veselky svatební šaty. Která Lucie v tomto směru obstála lépe? A co Plekanec, poučil se z dávných chyb?

    Tomáš Plekanec ani o svatebním dni neodložil mobilní telefon.
    Autor: Jindřich Starý (Blesk)

  • 1.

    Svatba s Vondráčkovou

    Zpěvačka, která známému sportovci řekla své ano před deseti lety, pro svůj svatební den volila pod prsy přestřižené, na dvojitá tenká ramínka zavěšené šaty empírového střihu s kamínky zdobeným živůtkem a řasením, jež zbytečně přidávalo na objemu tehdy již těhotné zpěvačce. Přes ramena spuštěný bílý šál byl nelogicky navíc a z měkkých vln nevhodně probarvených vlasů tvořený účes působil retro i v době obřadu. Samotný sportovec pak překvapivě oblékl konfekci v podobě bílou kravatou doplněného světle šedého obleku, jenž mu zjevně neseděl jak v ramenou, tak v délce kalhot, po kterých si šlapal.

  • 2.

    Svatba s Šafářovou

    Plekancova druhá svatba je, alespoň co se týče zvolených outfitů, o něco vyladěnější. Šafářová nešla do klasické princeznovské róby, ale sáhla po střihově strohých, krajkových, tělovou podšívkou vypodložených šatů, jež dají vyniknout perfektní postavě. Hluboký, přesto vkusný výstřih na hrudi i zádech, korálky zdobený pas a mělká, od pasu se rozvolňující silueta, jež přechází do krátké vlečky. Róba nepatří mezi aktuální módní trendy, ale zachovává si jistou sofistikovanou linii, která sportovkyni sedí, konvenuje s rozvolněným účesem se spuštěnými prameny i pro fotky zvoleným místem.

    Přes zmiňované, s humorem vyřčené obavy Šafářové, že na druhou svatbu po drahém rozvodu nebude tolik peněz, Plekanec zainvestoval, a to do svého, tentokrát tmavého svatebního obleku. Ten se podle celkového střihu zdá být konečně na míru, doplněn hnědými polobotkami a připnutou květinou v klopě. Přes výše zmíněné je však alespoň v rámci zvolených modelů zřejmé, že se novomanželé i tentokrát vydali spíše cestou osvědčeného průměru bez snahy oslnit, což však není výčitka, nýbrž konstatování.

    Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec si konečně řekli své ano!
    Autor: Instagram Tomáše Plekance

  • 3.

    VIDEO: Koranteng o otci a životě v Africe. A utajená svatba Plekance a Šafářové

    Video
    Video se připravuje ...

    Koranteng o otci a životě v Africe. A utajená svatba Plekance a Šafářové Bára Horáková

    Fotogalerie
    58 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 44

Taxodxvedlex: Šafi je opravdu velmi ošklivá a asi i dost tvrdá,zřejmě se oba v tomhle našli.Protěžují jen svoji dceru,jako by další děti Pleky neměl.Ani bych se nedivila,kdyby kluci už u taťky nechtěli být.co svatba..ale jeho děti to odnesli nejvíc,tahat je zpět do Čr kvůli tomu,že otec má mozek jinde

(29. 09. 2021 17:51)

lekno: prochaskanamoste: Chcete jim vnutit pocit viny kecama o prokletí ? Tak pozor, moc se s tím neohánějte, aby to nezatěžilo nakonec vás. Búh vidí, co jim přejete a zná vaše skutky. Napsat, že si oni své štěstí postavili na neštěstí druhých - je pokrytecká lež. Žádné manželství LŠ nerozbila, protože v tom čase už prakticky ten vztah neexistoval. Pleky nebyl povinen doživotně trpět vedle LV jenom kvúli dětem. Nebyl povinen se nechat znásilňovat – nucené manželství není totiž nic jinýho. Vy by jste ho k LV přivázali na doživotí, co ? Kdyby to šlo.. Ale doba otroctví všude ještě na 100% neběží..

(27. 09. 2021 18:03)

Hestia1: V tom budou peníze, můžou si dovolit všechno, takže proč zůstávat ve stejnym vztahu...sobeckost

(27. 09. 2021 17:38)

xsedmikraska: Sledovala jsem pořad "česká ulička", kdy na téma svatby narazil M. Hrdlička v rozhovoru s Plekancem. Plekanec v žádném případě nevyzněl jako někdo, kdo se k takovému kroku chystá v nejbližším období. Spíše naopak. Takže mi to vyznívá pravděpodobněji tak, že podlehl "tlaku" spíše, než že to bylo jeho vlastní rozhodnutí. No a zda si polepšil, že odešel od své bývalé manželky? To časem pozná sám. Každopádně si život hodně zkomplikoval.

(27. 09. 2021 14:27)

jity: Nemůžeme vědět proč Plekanec odešel od LV. Odešel vůbec nebo odešla ona, vždyť už spolu snad nebyli tak proč by si nenašel jinou. Ona také nebyla jistě svatá, jejich věc.

(27. 09. 2021 13:09)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy