Bundesliga - preview 6. kola: Freiburg potvrzuje neporazitelnost

24.09.2021, 08:42, aktualizováno 26.09.2021, 09:08
Previews
Schwarzwald-Stadion (© AFP)
V německé lize jsou jenom dva neporažené týmy, vedle Bayernu se překvapivě jedná o Freiburg a ten svou bilanci hodlá potvrdit i proti Augsburgu. Ve druhém nedělním duelu se potkají dva týmy z chvostu tabulky, Bochum hostí Stuttgart...
VfL Bochum - VfB Stuttgart  (neděle 15:30)
Bochum ani Stuttgart nemohly úvodních pět střetnutí hodnotit nikterak pozitivně. Zatímco domácí už čtyřikrát prohráli, získali jen jedno vítězství a hůře byl na tom v tomto ohledu po pěti kolech už jen poslední Fürth, hosté taktéž pouze jednou zvítězili, k tomu každopádně aspoň zapsali jednu remízu. Ve vzájemném duelu tak budou určitě hledat potřebnou vzpruhu.

Loni se Die Roten umístili na končeném devátém místě tabulky, dokonce se jednu dobu prali i o příčky zajišťující evropské poháry. Letos ovšem působí značně nevýrazným dojmem. Skolit se jim povedlo pouze nováčka ligy z Fürthu, špatně si nepočínali třeba na půdě Frankfurtu. Jinak však zaostávají za svými očekáváními. A nespokojený musí být i Pellegrino Matarazzo.

Die Unabsteigbaren jsou již druhým novicem, kterého jeho svěřenci vyzvou. Oba týmy zatím dělí v průběžném pořadí pouhý bod, i přesto je přisuzována role favorita Stuttgartu. "Budeme se soustředit hlavně na sebe, abychom se zlepšovali. Kdybychom naposledy s Leverkusenem hráli na našem limitu, bezpochyby bychom viděli úplně jiný zápas," čertil se hostující kouč.

Domácí lodivod Thomas Reis má za úkol udržet Bochum v nejvyšší soutěži. Před týdnem se klubu ze Severního Porýní-Vestfálska opravdu hodně nezařadilo v Mnichově, schytal nakonec sedmigólový debakl. Teď by ho ovšem měl čekat papírově rovnocennější protivník. "Jestli chceme v Bochumi uspět, prostě ze sebe musíme vydat svoje maximum," dodával Matarazzo.
VfL Bochum - pravděpodobná sestava:
Riemann - Stafylidis, Bella-Kotchap, Mašovič, Danilo Soares - Losilla, Rexhbecaj - Bockhorn, Löwen, Holtmann - Polter
VfB Stuttgart - pravděpodobná sestava:
Müller - Mavropanos, Anton, Kempf - Massimo, Mangala, Endo, Sosa - Klimowicz, Coulibaly - Marmoush
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.55 - 3.62 - 2.14
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SC Freiburg - FC Augsburg  (neděle 17:30)
Pouze Bayern Mnichov a SC Freiburg zůstávají v německé Bundeslize neporaženi. Druhý jmenovaný celek přivítá v neděli v podvečer Augsburg, kterému se podařilo zvítězit teprve v minulém kole.

Pro Freiburg je to jednoznačně povedený začátek soutěže, bez ohledu na fakt, že se minulá dvě kola nepodařilo zvítězit. Remíza s Kölnem a Mohučí se možná dá považovat za ztráty, nicméně být bez porážky společně s Bayernem už o něčem vypovídá. Domácí loni obsadili desáté místo a letos chtějí umístění minimálně zopakovat. Ideálně však pomýšlejí na vyšší mety a evropské poháry by byly skvělým počinem. Freiburg si zahrál skupinu Evropské ligy naposledy v sezoně 2013/2014. Proti Augsburgu má velkou možnost natáhnout sérii neporazitelnosti už na šest kol.

Freiburg v minulé sezoně doma Augsburg porazil a venku s ním remizoval 1:1. Vstup Bavorů do sezony sice nebyl ideální, ale před týdnem se podařilo jedinou brankou skolit Mönchengladbach, takže na stadion Mage Solar se pojede ve vítězné náladě. Augsburgu zatím patří čtrnácté místo.

Freiburg bude nadále bez obránců Ezekwema a Schmida. Mnohem složitější situace panuje v táboře hostí. Kvůli zranění do hry nezasáhnou Uduokhai, Morávek, Finnbogason a Gregoritsch.
SC Freiburg - pravděpodobná sestava:
Flekken - Kubler, Lienhart, N. Schlotterbeck - Kubler, Keitel, Eggestein, Gunter - Sallai, Holer, Schade
FC Augsburg - pravděpodobná sestava:
Gikiewicz - Gumny, Gouweleeuw, Oxford - Framberger, Hahn, Dorsch, Caligiuri, Iago - Vargas, Niederlechner
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.90 - 3.54 - 4.63
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
RB Lipsko - Hertha BSC  (sobota 15:30)
Fotbalisté RB Leipzig přivítají v sobotu na svém hřišti Herthu BSC a na rozdíl od loňské sezóny nepůjdou do zápasu jako vyložení favorité. Hráči Herthy naproti tomu nastoupí posíleni o poslední dobré výsledky a jejich případný úspěch by nebyl tak překvapivý, jak by se na první pohled mohlo zdát.

Manšaft z Lipska totiž v nové sezóně výrazně tápe a ztráta kouče Nagelsmanna, který tým dovedl v posledních dvou ročnících na třetí, loni dokonce na druhé místo tabulky, je dosti citelná. Nagelsmann navíc do svého nového působiště v Bayernu Mnichov přivedl i základní kameny svého bývalého celku - záložníka Sabitzera a urostlého stopera Upamecana. Do Liverpoolu ještě odešel Upamecanův kolega ze stoperské dvojice - Ibrahima Konaté. Bez těchto čtyř mužů se současné Lipsko trápí, o čemž svědčí 12. pozice v Bundeslize s bilancí 1-1-3. Jedna z proher se týká souboje právě s Bayernem, s nímž Lipsko prohrálo jasně 1:4. Nový trenér Jesse March, který předtím vedl salzburgský Red Bull, se zatím nemůže pořádně opřít ani o příchozího portugalského kanonýra Andrého Silvu, jenž vstřelil pouze jednu branku.

Málo branek střílí také hráči Herthy, ovšem i přes záporné skóre se nacházejí v klidném středu tabulky na 9. místě, dva body nad zítřejším soupeřem. Berlínským se hrubě nevydařil vstup do soutěže, když prohráli tři úvodní zápasy, včetně debaklu s Bayernem 0:5. Následně si ale poradili s nováčky z Bochumi, respektive z Fürthu, a tak se může svěřencům Pala Dardaie o něco lépe dýchat. Určitě by i on rád zapomněl na loňskou sezónu, kdy se modro-bílí horko těžko zachraňovali.

Hosty však musí strašit velmi negativní bilance, kterou mají se svým soupeřem. Lipsko dokázalo Herthu porazit hned v 5 ze 6 posledních zápasů v Bundeslize, naposledy nepotěšili vlastní fanoušky prohrou 0-3. V posledních 10 vzájemných utkáních jim zároveň příliš nefungovala defenziva, když umožnili Lipsku vstřelit vždy minimálně 2 góly. Současná forma "Býků" však příliš nenaznačuje, že by se měla historie opakovat.
RB Lipsko - pravděpodobná sestava:
Gulacsi - Klostermann, Orban, Simakan, Angelino - Laimer, A. Haidara - Nkunku, Forsberg, Szoboszlai - Silva.
Hertha BSC - pravděpodobná sestava:
Schwolow - Gechter, Stark, M. Dardai - Zeefuik, Tousart, Ascacibar, Plattenhardt - Ekkelenkamp, S. Serdar - Selke.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.29 - 5.92 - 11.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Eintracht Frankfurt - 1. FC Köln  (sobota 15:30)
V sobotu odpoledne se v Deutsche Bank Parku utkají Eintracht Frankfurt a 1. FC Köln. Hosté si zatím vedou překvapivě lépe a v minulém kole vydolovali bod za remízu s Lipskem. Podobně si vedl i Frankfurt, který hrál na hřišti Wolfsburgu 1:1.

Už sedm soutěžních zápasů odehrál v sezoně 2021/2022 Eintracht Frankfurt a ani v jednom případě neslavil vítězství. Malou útěchou může být jen fakt, že se podařilo pětkrát v řadě remizovat, z toho naposledy na hřišti silného Wolfsburgu.

Výhra nad Kolínem by se Frankfurtu náramně šikla. Domácí celek má znovu před sebou hodně náročný program a ve čtvrtek cestuje do Belgie k zápase Evropské ligy proti Royalu Antverpy. Bude to důležitý zápas, protože další ztráta by mohla postupové ambice zkomplikovat. V Bundeslize patří Eintrachtu až patnácté místo, takže o obecné spokojenosti nemůže být ani řeč. Kolín je na tom podstatě lépe. V pěti kolech prohrál jen na Bayernu, navíc po velmi sympatickém výkonu. Dvě výhry a dvě remízy řadí hosty na skvělé sedmé místo. O tom, že Kolín umí hrát s velkými týmy se přesvědčil i minulý týden, když remizoval 1:1 s Lipskem.

I přes to všechno zůstává Frankfurt papírovým favoritem. V loňské sezoně uhájil domácí zápas výsledkem 2:0, zatímco v Kolíně bral bod. Die Adler prohráli s Kolínem před dvěma lety. Tehdy v Commerzbank -Aréně padlo šest branek!

Christopher Lenz a Sebastian Rode zůstávají mimo hru. Určité komplikace měl i Erik Durm, ale pro sobotní zápas bude k dispozici. Také Kolínu bude chybět pár hráčů, jmenovitě Jannes Horn a Tim Lemperle.
Eintracht Frankfurt - pravděpodobná sestava:
Trapp - Da Costa, N'Dicka, Hinteregger, Durm - Sow, Jakić, Kamada - Borre, Kostić, Lammers
1. FC Köln - pravděpodobná sestava:
Horn - Schmitz, Kilian, Czichos, Hector - Ljubičić, Skhiri, Duda, Kainz - Uth, Modeste
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.13 - 3.83 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bayer Leverkusen - 1. FSV Mainz 05  (sobota 15:30)
Tohle měření sil by mohlo nabídnout hodně zajímavou podívanou. Leverkusen, který chce pochopitelně usilovat o přední pozice, doposud napříč všemi soutěžemi prohrál jen jednou, Mohuč, jedno z překvapení letošního průběhu Bundesligy, má na svém kontě rovněž pouze jednu porážku. Vzájemné zápasy každopádně jednoznačně hovoří ve prospěch domácích.

Byť je třeba připomenout, že právě nejčerstvější střetnutí mezi oběma celky dopadlo remízou. Die Nullfünfer dokázali v únoru v BayAreně uhrát bod, a přerušit tak negativní sérii se svým protivníkem, jež činila šest porážek v řadě. V současné situaci přitom nemají jediný důvod, proč by si nemohli věřit opětovně. Zatím z možných patnácti bodů vydolovali slušných deset.

Právě stejným počtem disponuje taktéž Bayer, který je v tabulce výše vlivem lepšího skóre, hlavně především zásluhou silné ofenzivy. V lize nastřílel dohromady už patnáct branek, o čtyři z nich se mimochodem postaral i český reprezentant Patrik Schick. A bude dost zajímavé sledovat, jestli si se svými spoluhráči poradí zrovna proti Mohuči. Ta je totiž v obraně pevná.

Po pěti odehraných kolech hosté inkasovali pouze dvakrát, stejnými čísly se může pyšnit už jenom druhý Wolfsburg. "Podle mého názoru je Leverkusen druhou až třetí nejtěžší zkouškou vůbec. Tedy po Bayernu," uvedl hostující stratég Bo Svensson, jenž si na start do této sezóny určitě nemůže stěžovat. "Všichni víme o jeho individualitách a kvalitě směrem dopředu," řekl.

Od nového ročníku převzal Die Werkself trenér Gerardo Seoane. A zdá se, že se mu daří svůj tým dostávat do optimální formy. "Od odchodu jeho předchůdce Petera Bosze změnili náš sok styl hry. Loni chtěl mít míč pod kontrolou, letos působí dynamičtěji. Je přece i agresivnější," povídal Svensson. "Prostě mi přijde jeho fotbal působivější. Nečeká nás snadná práce," dodal.
Bayer Leverkusen - pravděpodobná sestava:
Hradecky - Frimpong, Kossounou, Tah, Bakker - Aránguiz, Demirbay - Bellarabi, Wirtz, Diaby - Schick
1. FSV Mainz 05 - pravděpodobná sestava:
Zentner - St. Juste, Bell, Hack - Widmer, Kohr, Anderson Lucoqui - Barreiro, Boëtius - Burkardt, Onisiwo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.75 - 4.01 - 4.87
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Union Berlín - Arminia Bielefeld  (sobota 15:30)
Vstup do tohoto ročníku vyšel Unionu velmi dobře, napříč všemi soutěžemi si držel svou sérii neporazitelnosti, která se rozrostla na číslo sedm, jenže pak následoval start do Konferenční ligy, jenž mu připravil pouze neúspěch na půdě Slavie. Následovala též první prohra v rámci ligového měření sil, a tak by si domácí konečně rádi spravili náladu v souboji s Bielefeldem.

Arimina by rozhodně měla být v silách mužstva trenéra Urse Fischera, po papírové stránce určitě nepředstavuje takovou hrozbu jako před týdnem Dortmund. Tak jako tak by ale soupeře nemělo podceňovat, ten totiž dosud z pěti ligových kol padl jen jednou. "Když se podíváme na všechny jeho zápasy, musíme konstatovat, že vždy působil slušně," povídal domácí kouč.

Loni v listopadu neměl berlínský výběr se svým nynějším protivníkem větší potíže, doma ho skolil hned o pět branek. V následné odvetě se poté konala plichta. "Bielefeld působí opravdu hodně kompaktně, snaží se dostat míč pod vlastní kontrolu. Hodně vysoko presuje," varoval kabinu Fischer. "Celkově se hosté hodně stabilizovali, budiž důkazem jejich poslední utkání."

Svěřenci lodivoda Franka Kramera mají za cíl zachránit se. Bodují pravidelně, potřebovali by však přece získat konečně nějaké vítězství. "V této lize není zvykem, aby se vítězilo rozdílem pěti gólů, jako zhruba my před rokem. Musíme proto zůstat trpěliví. Od té doby se dostala do Bielefeldu spousta nových hráčů, kteří ten zápas ani nepamatují," dodával berlínský stratég.
Union Berlín - pravděpodobná sestava:
Luthe - Friedrich, Knoche, Baumgartl - Trimmel, Khedira, Giesselmann - Prömel, Haraguči - Kruse, Awoniyi
Arminia Bielefeld - pravděpodobná sestava:
Ortega Moreno - Brunner, Pieper, Nilsson, Laursen - Prietl, Schöpf - Okugawa, Wimmer, Hack - Klos
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.71 - 3.76 - 5.67
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
TSG Hoffenheim - VfL Wolfsburg  (sobota 15:30)
Wolfsburg po minulém ligovém střetnutí přišel o stoprocentní bilanci, doma totiž pouze remizoval s Frankfurtem, přepustil zároveň vedoucí místo Bayernu, a bude tak hledat nápravu v souboji s Hoffenheimem. Ten se zatím drží kolem příček ve středu tabulky, doposud uzmul jen jedno vítězství a, jednoduše řečeno, suma sumárum si v podstatě počíná jaksi průměrně.

Hned čtyři výhry v řadě získali "Vlci" na startu nového ročníku Bundesligy. Až před týdnem se jejich bezchybné perpetuum mobile zaseklo, plichta s Eintrachtem následovala poté, co se jim příliš nevydařil vstup do Ligy mistrů proti Lille, kde též svého soka neskolili. "Já si myslím, že před týdnem jsme vyhrát měli. Hráli jsme dobře," uvedl hostující kouč Mark van Bommel.

Jeho celek čeká ve středu další ze zápasů milionářské soutěže, tentokráte proti Seville, a tak se nabízí otázka, jestli dojde na některé změny v sestavě vlivem náročnějšího programu. "Rotaci neprovádíme jen na oko. Musí dávat smysl i s ohledem na všechno ostatní," vysvětloval Van Bommel. "Je jasné, že někteří jsou na hřišti déle. I v jiných mužstvech je tenhle fakt běžný."

Hoffenheim si na samém začátku velmi hravě poradil venku s Augsburgem, od té chvíle však tříbodový rezultát nezaznamenal. V předchozím duelu hrál bez branek na půdě Bielefeldu. "Já začnu úplně stejnými slovy jako před kláním s Frankfurtem. Myslím si, že náš soupeř má mít více bodů, než kolik jich má reálně. V Dortmundu mohl vyhrát," připomínal Van Bommel.

Družina trenéra Sebastiana Hoeneße nemá s Wolfsburgem úplně tu nejlichotivější bilanci, v uplynulých šesti případech s ním třikrát padla a jen jednou vyhrála. Bylo tomu každopádně právě v březnu letošního roku, kdy negativní šňůru bez vítězství nad ním přerušovala. "Tahle liga je velmi kvalitní a vyrovnaná, každý v ní může porazit každého," zakončil Van Bommel.
TSG Hoffenheim - pravděpodobná sestava:
Baumann - Kadeřábek, Vogt, Richards, Raum - Grillitsch, Samassékou - Skov, Kramarič, Baumgartner - Bebou
VfL Wolfsburg - pravděpodobná sestava:
Casteels - Mbabu, Lacroix, Brooks, Roussillon - Guilavogui, Arnold - Baku, Philipp, Lukébakio - Weghorst
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.61 - 3.50 - 2.81
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Borussia Mönchengladbach - Borussia Dortmund  (sobota 18:30)
Německou Bundesligu zítra čeká atraktivní duel dvou Borussií - Dortmund zavítá na hřiště Mönchengladbachu. Zatímco Dortmund zatím pálí ostrými, domácí se topí na 16. místě tabulky. Zápas bude mít zvláštní příchuť pro hostujícího trenéra Marca Roseho.

Ten totiž "Hříbata" ještě v loňské sezóně úspěšně vedl a dlouho se zdálo, že by se mohla opět podívat i do evropských pohárů. V předchozí sezóně dokonce tým dokráčel až do osmifinále Champions League, kde nestačil na Manchester City. Jenže kdeže tyto sněhy jsou. Soušasný kouč Mönchengladbachu Adi Hütter, který přišel po výtečném působení ve Frankfurtu, zažívá nejhorší vstup do sezony domácích od roku 2004. " Hříbata" sice v prvním kole vybojovala remízu s mistrovským Bayernem 1-1, ale od té doby sbírají jen porážku za porážkou. Obzvlášť debakl 0-4 s Leverkusenem, za nějž skóroval i český útočník Patrick Schick, byl hodně ostudný.

I proto se předpokládá, že budou pro nažhavené "Vosy" snadným soustem. Marco Rose sice prohrál úvodní duel s Freiburgem, jenže pak najeli Die Schwarzgelben na vítěznou vlnu, při níž smetli v úžasném souboji i zmíněný Leverkusen 4:3 nebo naposledy Union Berlín 4:2. Z ofenzivní síly Dortmundu jde skutečně strach a zároveň se na jejich útočné akce opravdu skvěle dívá. Občas jsou za diváky i obránci soupeřů a tak není divu, že Dortmund patří k nejgólovějším celkům Evropy, když jen v Bundeslize nastřílel v 5 utkáních hned 17 branek!

Podle očekávání je zatím k nezastavení norský bombardér Erling Haaland, který už nastřílel 7 gólů v 5 zápasech a zřejmě i letos bude prohánět Roberta Lewandowskiho v boji o krále střelců. Není divu, že kolem Haalanda už nějakou dobu krouží Real Madrid nebo Chelsea. Při skvělé spolupráci Haalanda, Reuse nebo Bellinghama byste si ani nevšimli, že v kádru už není Jadon Sancho, který se zatím rozkoukává v Manchesteru United.

"Vosy" nastoupí do utkání oslabené, protože ze zdravotních důvodů nebude k dispozici Emre Can, Julian Brandt a Giovanni Reyna. Domácí lavička bude postrádat služby Stefana Leinera nebo Ramy Bensebainiho. Vzhledem k formě a bilanci obou soupeřů se ale dá očekávat, že ani to Dortmund nezastaví v cestě za vítězstvím. Do karet jim také hraje fakt, že z posledních 14 vzájemných zápasů " Vosy" hned 13 vyhrály!
Mönchengladbach - pravděpodobná sestava:
Sommer - Scally, Ginter, Elvedi, Bensebaini - Kramer, Zakaria - Herrmann, Stindl, Plea - Embolo.
Borussia Dortmund - pravděpodobná sestava:
Kobel - Meunier, Akanji, Hummels, Guerreiro - Witsel - Bellingham, Dahoud - Reus - T. Hazard, Haaland.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.30 - 3.88 - 2.15
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Greuther Fürth - Bayern Mnichov  (pátek 20:30)
Nějakých sto osmdesát kilometrů bude muset Bayern podniknout v rámci páteční předehrávky na půdu nováčka ligy z Fürthu, kde si hodlá připravit kroky k zachování své vedoucí pozice. Formu má od triumfu v Německém superpoháru parádní a určitě by velmi nerad přerušoval svou sérii sedmi vítězství v řadě. Domácí v tomhle střetnutí nebudou mít absolutně co ztratit.

Především v ofenzívě se hostujícímu klubu daří vážně náramně. V posledních sedmi duelech skóroval vždy minimálně třikrát za devadesát minut. Během tohoto období nasázel třicet sedm branek, v průměru tak zaznamená přesný zásah každých sedmnáct minut! Jeho nynějšího soka čeká asi nejtěžší zkouška vůbec. Udržet Stern des Südens na uzdě bude zkrátka dost náročné.

Hostující stratég Julian Nagelsmann nemůže mít proti Kleeblätter nízké cíle. Jeho mužstvo na stadionu Sportpark Ronhof bude plnit roli jednoznačného favorita. "Míníme zůstat na čele průběžného pořadí," povídal. "I nadále máme však co zlepšovat. Věřím, že můžeme být ještě lepší. Nechceme nikoho podcenit. Myslím si, že Fürth bude hodně nakopávat míče dopředu."

Tohle jakési malé lokální bavorské derby se naposledy konalo v letech 2012 a 2013. Bayern tehdy neměl větší problémy, v obou případech vyhrál a ani jednou neinkasoval. "My si prostě nemůžeme dovolit ztrácet body. Musíme urvat všechny, abychom se blížili našemu jedinému cíli, kterým je celkové prvenství, a tedy zároveň desátý ligový titul v řadě," říkal Nagelsmann.

Domácí si doposud na své konto připsali hned čtyři porážky a jednu remízu a ocitli se na dně tabulky. Že by měli hledat cestu za prvním skalpem zrovna teď, to se říci rozhodně nedá. "Pro nás představuje toto klání největší výzvu. Větší v Německu není," povídal Stefan Leitl, kouč Čtyřlístků. "Bayern převezme kontrolu od startu. Potřebujeme se zbavit okovů a být odvážní."
Greuther Fürth - pravděpodobná sestava:
Burchert - Bauer, Viergever, Hoogma - Meyerhöfer, Willems - Seguin, Griesbeck - Dudziak - Nielsen, Hrgota
Bayern Mnichov - pravděpodobná sestava:
Neuer - Pavard, Upamecano, Süle, Davies - Kimmich, Goretzka - Gnabry, Müller, Sané - Lewandowski
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 23.10 - 11.50 - 1.11
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Bayern Mnichov541020:413
2.VfL Wolfsburg54107:213
3.Borussia Dortmund540117:1112
4.Bayer Leverkusen531115:710
5.1. FSV Mainz 0553116:210
6.SC Freiburg52306:49
7.1. FC Köln52219:78
8.Union Berlín51317:86
9.Hertha BSC52037:126
10.TSG Hoffenheim51228:75
11.FC Augsburg51222:85
12.RB Lipsko51136:74
13.Arminia Bielefeld50413:54
14.VfB Stuttgart51139:124
15.Eintracht Frankfurt50415:84
16.Borussia Mönchengladbach51135:94
17.VfL Bochum51044:133
18.Greuther Fürth50143:131

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
thewall

Schick na place

Reagovat
OTASi

ten frimpong je kokot

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele