Pvní den v New Yorku navštívili památník tragických událostí 11. září, kde Meghan vynesla šperky v hodnotě milionů korun. Další den je fotografové nachytali na obědě v luxusní restauraci, kam Meghan vynesla rudý kašmírový kabát značky Loro Piana v hodnotě asi 130 tisíc korun, v němž byla k nepřehlédnutí.

Jak je ale zřejmé, do města, kterému se také přezdívá Big Apple (Velké jablko) zavítali především kvůli povinnostem. Těmi pokračovali v pátek večer, když společně vystoupili na pódiu na akci Global Citizen Festival. Meghan v luxusních bílých šatech s nášivkou květinových vzorů společně se svým chotěm Harrym promluvili o světě zasaženým pandemií covidu a vyzvali k očkování především také v chudých zemích. „V letošním roce se očekává, že svět vyprodukuje dostatek dávek, které splní cíl očkování 70 procent lidí v každé zemi, ale je špatně, že tolik dodávek očkovacích látek se dosud dostalo pouze do deseti bohatých národů a ne i jinam. To prostě není v pořádku,“ domnívá se podle deníku Daily Mail bývalá vévodkyně.

Také opět zdůraznili i hrozbu klimatických změn, za což v minulosti několikrát schytali drsnou kritiku. Jejich časté cesty soukromým letadlem totiž jaksi nejsou zrovna v souladu se snahou chránit životní prostředí. Jak přiletěli z LA do New Yorku, není zřejmé. Jisté ale je, že skromnost kontroverzním členům britské královské rodiny stále nic neříká. Na zmiňovanou akci totiž dorazili z hotelu Carlyle na Manhattanu, kde jedna noc stojí v přepočtu až neskutečných skoro 200 tisíc korun!

VIDEO: Meghan Markle a Melissa McCarthy uvedly nový charitativní projekt

Video
Video se připravuje ...

Meghan Markleová a Melissa McCarthyová uvedly nový charitativní projekt. 

Fotogalerie
45 fotografií