Ve čtvrtek se jela tradiční GP Favoritu Brno, kde skončili Josef Čekal s Adamem Křenkem devátí v madisonu, junioři Martin Čepek a Štěpán Široký byli druzí.

V pátek jsme startovali na Přilbě Moravy. Josef Čekal byl v olympijském omniu 11., Adam Křenek 18. Mezi juniory obsadil ve stejné disciplíně Štěpán Široký čtvrtou příčku. „Výsledek Čekala v té mezinárodní konkurenci je hodně slušný, zajel velmi dobře,“ pochválil svého svěřence šéftrenér František Trkal.

Na tyto závody navázalo mistrovství republiky v madisonu a scratchi, které se konalo v Prostějově. Čekal se ve scratchi stal vicemistrem republiky, Křenek byl čtvrtý a v madisonu brala tato dvojice čtvrté místo. Mezi juniory získali Široký s Čepkem v madisonu titul vicemistrů republiky.

Dařilo se i mládeži Favoritu

Mistrovský titul v madisonu vybojovala dvojice žáků z Favoritu Brno Richter, Mokrý a na stupně vítězů je doprovodila další dvojice z Favoritu Matějek Just, kteří mají bronz.

Mezi žákyněmi obsadila dvojice Mikulášková, Lazarová třetí místo.

Mezi kadety startoval ve stejné disciplíně Kristián Vavro, který jel společně s Ondrou Šilhavým (Kovo Praha) a tato dvojice vybojovala páté místo.