Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Vaidišová se Štěpánkem tutlali těhotenství: Budou dvojnásobnými manželi i rodiči

Radek Štěpánek bude táta: Manželka Nicole Vaidišová je těhotná
Zdroj: profimedia
Těhotenství

Z bývalého tenisty Radka Štěpánka (42) bude dvojnásobný tatínek. Miminko mu pod srdcem nosí jeho životní láska Nicole Vaidišová (32). S tou má Radek už tříletou holčičku Stellu. Oba manželé o radostné zprávě informovali prostřednictvím sociálních sítí.

Radek Štěpánek bude zase táta

Bývalý tenista Radek Štěpánek (42) bude znovu otcem. Sportovec to potvrdil na svých sociálních sítích, kam napsal: "A je to tady. Rodina Štěpánků se brzy rozroste o dalšího člena."

"A je to tu zas. Do týmu Štěpánků brzy přibude nový člen," neotálela s informacemi ani nastávající maminka, Štěpánkova vyvolená Nicole Vaidišová (32). Bývalá tenistka už manželovi porodila dceru Stellu, které jsou tři roky. Rodina se teď může těšit na další miminko do party. Oběma rodičům už stačila na Instagramu pogratulovat řada celebrit jako třeba Michaela Ochotská nebo modelka Tereza Maxová, která dodala, že se na miminko už moc těší.


Dobře utajené těhotenství

A vypadá to, že porod bude brzy, na snímku je Nicole očividně už v pokročilém stádiu těhotenství. Celou novinku se tak páru podařilo dobře utajit. Oba sportovci si ostatně své soukromí velmi střeží a zpráva o těhotenství byla tedy pro fanoušky nečekaným překvapením. Zda se tentokrát narodí manželům chlapeček, můžeme zatím jen hádat...

Vztah Radka Štěpánka a Nicole Vaidišové proslul i svým dvojitým manželstvím. Pár si své ano řekl v roce 2010, po třech letech však následoval rozvod, ale v roce 2018 obě hrdličky opět zamířily před oltář.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy