Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

Unikátní představení Sergeie Polunina konečně v neděli 5. prosince 2021 ve Fóru Karlín

Jedinečné vystoupení světoznámého tanečníka Sergeie Polunina se uskuteční v neděli 5. prosince 2021 ve Fóru Karlín. Po několika odkladech způsobených koronavirovou pandemií je tak znám definitivní termín dlouho očekávané kulturní akce. Tento večer je tím večerem, kdy konečně budu v Praze Up, Close & Personal,“ s radostí zmiňuje Sergei Polunin.

Sergei Polunin… Up, Close & Personal začíná 40minutovou sólovou poctou legendárnímu tanečníkovi a choreografovi Vaslavu Nijinskemu, která se odehraje na pódiu uprostřed publika. Nikdy předtím neměli diváci šanci být tak blízko tanečního představení té nejvyšší kvality. Po tomto životním zážitku bude následovat diskuse mezi Sergeiem a moderátorem o vybraných tématech.

Velmi speciální večer a intimní diskuse také umožní Sergeiovi představit a rozhovořit se o  FREE: A Life in Images and Words – nově vydané knize obsahující taneční, herecké a umělecké aktivity Sergeie Polunina s úvodem a předmluvou od Helen Mirren a Alberta Watsona, OBE. Bohatě ilustrovaná autobiografie přináší stovky obrázků od některých z nejuznávanějších světových fotografů a dosud neviděné rodinné fotografie od samotného Sergeie. Více informací naleznete na http://book.poluninink.com. Podepsaná limitovaná edice knihy FREE bude k zakoupení před a po akci.

Sergei Polunin… Up, Close & Personal – nebeský taneční večer, který by si nikdo neměl nechat ujít. Více informací na www.forumkarlin.cz a www.poluninink.com. Vstupenky jsou v prodeji na www.ticketmaster.cz

Sergei Polunin… Up, Close & Personal uvádí Serge Grimaux ve spolupráci s Poluninink.

Foto: archiv S. Polunina

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *