ahead – 1200×100

PLAY.CZ

Právě poslouchá celkem 22323 posluchačů.

Seznam rádií

Seznam stylů

Seznam krajů

David Deyl poprvé v Lucerně

0 Redakce 1.10.2021

David Deyl bude koncertovat již 7. října ve Velkém sále pražské Lucerny. Skladatel, textař a zpěvák zazpívá své starší písně i novinky z chystaného alba. Zazní i slavné muzikálové melodie. Jeho speciálním hostem bude zpěvačka a herečka Monika Absolonová.

„V Lucerně se vystřídali ti nejlepší zpěváci a kapely. Z operních pěvců to byli Enrico Caruso, Ema Destinnová, Fjodor Šaljapin, hvězdy jazzu Louis Armstrong, Ella Fitzgerald a Duke Ellington, milovaní šansoniéři Gilbert Bécaud a Mireille Mathieu a také rocková babička Tina Turner. Pro mě byl vždy největší hvězdou spjatou s Lucernou jednou provždy Karel Gott, který jí byl ovšem několikrát nevěrný s O2 arenou. A teď se k těmto hvězdám přidám i já. Je to úžasné, ale zároveň i stresující. Mám trému! Ale věřím si, protože mám co nabídnout,“ řekl Deyl.

Doprovodí ho klavírista Václav Krahulík, kapela pod taktovkou Marcuse Trana a Epoque Quartet. Vystoupí také zpěvačka Monika Absolonová, se kterou Deyl zazpívá duet Budu tu stát. A chybět nebude ani dětský sbor Českého rozhlasu pod vedením Věry Hrdinkové.

(foto: Ondřej Pýcha)

Tagy: