Nemyslím si, že bychom měli nějak sledovat Teplice. Bude to hlavně o nás, říká Kadlec

Nemyslím si, že bychom měli nějak sledovat Teplice. Bude to hlavně o nás, říká Kadlec

Slovácko momentálně táhne šňůru tří výher v řadě, v tabulce je na průběžné páté pozici se stejným bodovým ziskem jako čtvrtý Baník a v sobotu narazí na Teplice, proti nimž bude v Uherském Hradišti jasným favoritem.

To vše i přesto, že Skláři sáhli po posledním kole ke změně trenéra a Radima Kučeru vystřídal na Stínadlech Jiří Jarošík...

"Vždycky je to jakýsi impuls, nový vzduch do kabiny, do týmu. Hráči se chtějí ukázat, ale nemyslím si, že bychom měli nějak sledovat Teplice. Bude to hlavně o nás, musíme se soustředit na náš výkon a pokud budeme předvádět fotbal z předchozích zápasů, tak utkání zvládneme,“ ukázal sebevědomí šestatřicetiletý stoper Michal Kadlec, jehož slova nabídl web fcslovacko.cz.

Bývalý zadák české reprezentace věří svým barvám oprávněně - tým kouče Martina Svědíka dosud nastoupil před domácím publikem čtyřikrát a ve všech případech si dokázal připsal plný počet bodů.

"Doma body rozdávat nechceme a budeme chtít před reprezentační pauzou zvítězit, aby se nám dobře trénovalo a udrželi se nahoře v tabulce. V zápase s Teplicemi uděláme maximum proto, abychom opět vyhráli,“ doplnil na fcslovacko.cz exsparťan s minulostí v německé a turecké nejvyšší soutěži, který je po Milanu Petrželovi druhým nejzkušenějším borcem kádru.

Sparta žádá zástupce Rangers, aby se podíleli na zastavení xenofobní atmosféry směřující k dětem...

Zdroj: fcslovacko.cz