Godlova taneční průprava na StarDance? Čardáš namol! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Godlova taneční průprava na StarDance? Čardáš namol!

Tisková konference ke StarDance: Zdeněk Godla a Tereza Prucková
Tisková konference ke StarDance: Zdeněk Godla a Tereza Prucková (Blesk:David Kundrát/Czech News Center)

Jedenáctý ročník taneční show StarDance se nezastavitelně blíží a diváci se letos mají opravdu na co těšit! Jedním ze soutěžících je i oblíbený herec Zdeněk Godla (46), kterého má většina diváků spojeného se seriálovým hitem MOST! Je připraven protancovat se až k titulu Krále tanečního parketu?

O tom. že bude Zdeněk Godla jedním z tahounů taneční soutěže, není pochyb. Fanouškovskou základnu má již v podobě své rodiny. Ta mu s manželkou v čele bude týden co týden držet palce. Přípravu rozhodně nepodcenil, dokonce se pochlubil i tím, že se náročné tréninky podepsaly i na jeho postavě.

„Skoro dvě kila už mám dole. Manželka je nadšená, těší se, až mě uvidí tančit. Vyhrát pro mě není priorita, netlačím na to. Jde o srandu a těším se, že se něco naučím. Dcera, která mi pomáhá s tancem, říkala, že myslela, že budu tanečně nepolíbený, že budu dřevo, ale nakonec se prý ukázalo, že mám pohyb v krvi," svěřil se herec webu ŽivotvČesku.cz.

Zdeněk Godla ve StarDance: Prozradil jediný důvod, proč do toho šel!

Video se připravuje ...

Chvíli to vypadalo, že svou taneční partnerku potěší svými zkušenostmi. Jak se však ukázalo, zas takovou průpravu ve svém životě nepochytil, jak sám uvedl během vzpomínání na svůj poslední taneční zážitek: „Byl jsem tehdy namol a tančil jsem čardáš se ženou," upřímně přiznal Zdeněk Godla.  

Zdeněk Gogla o tragédii v práci! A jak funguje jeho manželství?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-jiricka-
3. 10. 2021 • 11:04

Kéž by

mejlika
2. 10. 2021 • 19:51

To jste na omylu, dojde naopak daleko.

stařec
2. 10. 2021 • 17:34

Myslím si,že "oblíbený herec"vypadne jako první.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.