Zde může být vaše reklama.

Zase hrají venku 10. kolo: Sigma jede do Ďolíčku

10. kolo: Sigma jede do Ďolíčku

foto: Petr Pelíšek

02. 10. 2021 - 14:30

Fotbalisté SK Sigma Olomouc hrají první říjnovou sobotu v Praze. V 10. kole FORTUNA:LIGY čeká Hanáky souboj proti Bohemians, v Ďolíčku se bude v sobotu začínat v 16 hodin. A cíl mají hosté jasný, bodovat a prodloužit sedmizápasovou sérii bez prohry.

Hanákům se v posledních kolech nedaří naplno bodovat. Sice natáhl sérii bez porážek už na sedm zápasů, ovšem třikrát za sebou remizovali. Naposledy v Teplicích, do té doby posledního týmu v tabulce, minulý víkend hrála Sigma bez branek a tím pádem už není celkem s nejlepší ofenzivou v lize. „Naším cílem je jít do každého zápasu s tím, že ho chceme vyhrát. Určitě si přejeme tuto sérii protáhnout co nejdéle. Poslední remízové zápasy bereme jako ztráty,“ řekl pro klubový web asistent trenéra a vedoucí mužstva Milan Kerbr.

Bohemians mají za sebou dva debakly. Prohráli doma se Slavii 1:5 a pak před týdnem v Ostravě 1:4. „Jedeme do Ďolíčku potvrdit formu z minulých zápasů, kterou jsme ukázali třeba proti Jablonci nebo Baníku. Chceme vyhrát,“ podotkl Kerbr.

Scházet v olomoucké sestavě budou dlouhodobí marodi Jakub Yunis a Lukáš Greššák, úplně fit ještě není kapitán Roman Hubník. A ve stavu zraněných jsou také Michal Vepřek, David Vaněček, Jan Fiala a Jegor Golenkov.

Utkání Bohemians Praha versus SK Sigma Olomouc se hraje v sobotu 2. října od 16.00 (rozhodčí Ladislav Szikszay – Jan Váňa, Jan Hurych).

Pravděpodobné sestavy
Bohemians: Bačkovský – Köstl, Krch, Bederka – Dostál,  Ljovin, Květ, Vondra – Hronek, Keita, Chramosta. Trenér Luděk Klusáček.
SK Sigma Olomouc: Macík – Chvátal, Poulolo, Jemelka, Zmrzlý – Matoušek, Daněk, Sedlák, Breite, Hála – Růsek. Trenér Václav Jílek.

Další články