Hlavní obsah
Článek

Jedním z mála hostů, kteří na premiéře bondovky Není čas zemřít nevypadali, že jdou zrovna ven s odpadky, byla Naomi Adachi. Modelka, blogerka a profesionální hráčka videoher si chtěla premiéru užít v roli Bond girl.

„Když jsem se oblékala, tak jsem si říkala, že musím být jako Bond girl. Ona má v sobě vždy jiskru něčeho špatného, slabiny pro Jamese Bonda,“ svěřila se nám kráska s japonskými kořeny. Ta oblékla na holé tělo hedvábné šaty z konfekce a doplnila je transparentními střevíci.

„Na tento film se čekalo strašně dlouho a tyto šaty na svůj okamžik čekaly stejnou dobu. Koupila jsem si je předtím, než začala pandemie, celou dobu čekaly ve skříni. Ta zažila v lockdownu čistku, zbavila jsem se všech šatů a jen tyto mi zůstaly,“ vysvětluje Naomi.

Její model více odhaloval, než zakrýval, ale to nositelce nevadilo. „Cítím se krásně a jsem ráda, že si podobné šaty zase můžeme brát do společnosti a vyměnili jsme je za tepláky.“

Naomi je velkou fanynkou Daniela Craiga, který tímto filmem v roli agenta 007 končí. „Na začátku ho nikdo neměl příliš rád, ale já jsem ho zbožňovala od první minuty,“ říká Naomi Adachi, která sama dobře ví, jaké to je se v majoritní společnosti odlišovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám