InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Koncert žáků Marie Homolkové

    středa 22.5 17:00 - ZUŠ – Hrad, Strakonice

  • Posezení s harmonikami

    středa 22.5 18:00 - Hospoda Myslivna Dražejov

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Milevsko nezískalo z domácího trojzápasu ani bod, Osek podal výkon sezony

MILEVSKO – Další dva zápasy v uplynulém týdnu sehráli fotbalisté Milevska v krajském přeboru, když nejprve na svatého Václava 28. září nestačili na Prachatice a následně zakončili domácí trojzápasovou sérii v neděli odpoledne s Osekem. Vzduchotechnici do utkání vstoupili lépe, v první polovině měli herní převahu, dobře kombinovali, ale žádnou ze šancí nedokázali dohrát do gólového konce a naopak to byl hostující útočník David Říský, kdo po chybě milevské obrany uklidnil míč pěknou střelou přesně k tyči – 0:1. Po změně stran pak rozhodly dvě slepené branky do sítě Milevska, jehož hra se následně rozsypala jako domeček z karet. Osek předvedl po změně stran nejlepší výkon sezony a nasázel domácímu mužstvu nelichotivého „bůra“, zatímco exligový gólman Zdeněk Křížek ani jednou neinkasoval – 0:5.

V součtu s domácí prohrou s Olešníkem z neděle 26. září tak Milevšťáci z domácího trojzápasu nezískali ani bod a tabulkou se propadli až na aktuální desáté místo. „Padla na nás deka, musíme udělat nějaké změny," přiznal po prohře s Osekem milevský kouč Miroslav Strnad.

FC ZVVZ Milevsko – TJ Osek 0:5

(0:1). Branky: 12. D. Říský, 53. Hoch, 57. Brabec, 75. J. Říský, 89. Maroušek. Rozhodčí: Albert – Žemlička, Lepič. DFA: Vladimír Eibl. ŽK: 0–3 (Kubiš, Krejčí, J. Říský). Přihlíželo 92 diváků.

Milevsko: Neužil – Kálal, Barda, Marvan, Pich (76. Velek) – Souček (83. Přibyl), Süsmilich (60. P. Novotný), Málek, Kortan – Hadáček, Kutil (60. M. Dvořák).

Osek: Křížek – Brabec, Krejčí, Kubiš, Němeček – Čapek (78. Kinkor), Hoch, Šrámek, Sigmund – J. Říský, D. Říský (71. Maroušek).

Diskuse k článku - 2 příspěvky
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • anonymní čtenář 

    Reagovat

     

    FC ZVVZ a na dresech Luwex??? To pan Skalický hodně rychle zapomněl kolik toho fabrika za ta léta do milevského fotbalu nacpala!

    Vloženo 4.10.2021 20:37:44

  • anonymní čtenář 

    Reagovat

     

    Bohužel obraz "vrcholného" sportu v Milevsku je rok od roku tragičtější, bez ohledu jestli preferujete fotbal nebo hokej....

    Vloženo 4.10.2021 19:59:44

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace