Brazilsko-britská influencerka, moderátorka a hvězda televizních reality-show Jessica Alvesová se poprvé proslavila jako živý Ken. Tehdy ještě žila jako Rodrigo Alves, už ve svém mužském těle ale podstoupila desítky plastických operací, během kterých si nechala například odstranit několik žeber, implantovat výplně pozadí nebo nechat vytvořit umělý „pekáč buchet“ na břiše. 

Pak ale přišla velká změna a Jessica celému světu oznámila, že je vlastně ženou. S nesouladem mezi tělem a duší se prý dlouhé roky prala a trápila, pak si ale všechno konečně přiznala a rozhodla se žít svobodně. Následovaly další a další plastické operace, během kterých přibyla například pořádně velká ňadra, zakulacené boky či vagina. 

V ženském těle se Jessica podle svých slov cítí tak šťastně jako nikdy předtím. Svou velmi početnou fanouškovskou základnu na sociálních sítích pravidelně informuje o tom, jak je skvělé být ženou a jak se konečně cítí dobře ve své vlastní kůži. 

Alvesová tak nečiní pouze slovně, nezapomíná samozřejmě ani na obrazový materiál. Na jejím profilu se pravidelně objevují snímky a videa v luxusním oblečení, ale také zcela bez něj nebo pouze v sexy prádélku. A čím dále je influencerka v procesu změny pohlaví, tím více přitvrzuje. 

Před týdnem se například pochlubila videem, na kterém v bílých krajkových kalhotkách roztahuje nohy a odhaluje tak, že po jejích mužských partiích už není ani stopy. 

V neděli zase provokovala fanoušky v rudém spodním prádle s podvazkovým pásem. Ke snímkům napsala, že byla červená vždycky její oblíbená barva a vždycky ji to k ní táhlo, je ale zřejmé, že o barvu tady zase až tolik nešlo. 

Někteří lidé vyčítají Alvesové, že má k přirozenosti pořádně daleko. To jí ale nikdy nevadilo a ani se netají tím, že o přirozenost jí zkrátka v životě vůbec nejde. A podle jejích slov nemá o nápadníky žádnou nouzi – někteří muži jí dokonce za sex prý nabízejí peníze, to ona ale striktně odmítá. 

Když přijde na milostný život, nemůže si svůj nový klín vynachválit. „Estetika mé vaginy je úplně stejná jako u té biologické. Nemůžu se na ni vynadívat,“ svěřila se pro britský Daily Mail po operaci. Funkčnost je podle ní totožná také, na zahájení intimností si ale musela tři měsíce počkat, než se všechno zahojilo tak, jak má.

VIDEO: Živý Ken, současná Barbie litovala návštěvy Česka: V Praze mě zohyzdili a zneužili!

Video
Video se připravuje ...

Živý Ken, současná Barbie litovala návštěvy Česka: V Praze mě zohyzdili a zneužili! Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
215 fotografií