Homosexualita ve světě celebrit. Kdo se přiznal až v pozdějším věku?

Homosexualita ve světě celebrit. Kdo se přiznal až v pozdějším věku?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
To, že se mezi populací objevuje takzvaná čtyřprocentní menšina, není dnes už tak zcela pravda. Na světě existuje mnoho gayů a lesbiček, kteří se za svou sexuální orientaci nestydí, proto již dnes už žádná čtyři procenta neexistují.

Stále je ale mezi homosexuální komunitou několik lidí, kteří svou orientaci tají, nebo si ji veřejně přiznali až v pozdějším věku. Mezi celebritami to není jinak. Zde je několik známých osobností, které se otevřely a svou sexuální orientaci přiznaly světu až v pozdějším věku.

Martina Navrátilová

Velmi známá česká tenistka Martina Navrátilová žije se svou manželkou již několik let v USA. Tato čtyřiašedesátiletá sportovkyně však svou orientaci několik let držela v tajnosti. Pravda se ukázala až v roce 1981, kdy světu oznámila své rozhodnutí a představila svou partnerku. Dalo by se říci, že se stala jakousi průkopnicí v tomto směru ve světě sportu.

Zdroj: Ron Adar / Shutterstock

Zdeněk Troška

Věčně usměvavý, pohodový a velmi přátelský český režisér, který se v době převratu v roce 1989 začal veřejně hlásit k homosexualitě. V té době to bylo u nás něco zcela téměř nového, a tím, že se Zdeněk Troška rozmluvil o své orientaci, dodal odvahu i dalším kolegům. V dnešní době žije sám, ale to mu vůbec nepřekáží. Při jeho pracovním vytížení není ani divu.

Neil Patrick Harris

Tento americký herec se objevuje v seriálu Jak jsem poznal vaši matku. Jeho role je velmi svérázná, dalo by se říci, že je to lovec a milovník žen a sukničkář. Tehdy až po odvysílání první série se veřejně přiznal ke své homosexuální orientaci. Se svým partnerem nyní vychovávají dvojčata, která jim porodila náhradní matka.

Svou homosexualitu v pozdějším věku přiznali třeba i Aneta Langerová, Ricky Martin, Elton John, Filip Rajmont, Karel Voříšek a spousta dalších.

Zdroje: