Vrátí se George Clooney v roli, která mu málem zničila kariéru?

Vrátí se George Clooney v roli, která mu málem zničila kariéru?
Batman a Robin | Warner Bros.
V DC konečně pochopili, že i oni mohou pracovat s historií svých komiksových filmů, a do připravované sólovky Flashe povolali jako Batmana nejen Bena Afflecka, ale i Michaela Keatona. No a přirozeně proto dlouho netrvalo a někdo se zeptal, jestli náhodou nebude ve filmu i George Clooney.
Clooney neměl ve své herecké kariéře moc vyloženě slabých okamžiků, role Batmana mu ale hodně nesedla. Je nicméně třeba dodat, že za to do velké míry mohlo celkové uchopení filmu a osobně bych se jeho návratu v roli nebránil. Ve Flashovi to ale nebude. „Nikdo mě o to nepoprosil. Když zničíte franšízu způsobem, jak jsem to udělal já, dívají se lidé obvykle na druhou stranu, když probíhá Flash,“ uvedl na adresu camea Clooney.
Clooney si Batmana zahrál v nechvalně proslulém propadáku Joela Schumachera Batman a Robin, který dorazil do kin v roce 1997.
Sám herec by se navíc do superhrdinského kostýmu nejspíš znovu nehrnul. Jeho žena Amal Clooney ostatně uvedla, že jí Clooney jí ani nedovolí se na film podívat. „Chci, aby ke mně cítila aspoň nějaký respekt,“ dodal pobaveně.
Flash by měl dorazit do českých kin 3. listopadu 2022.
Chris O'Donnell, George Clooney, Alicia Silverstone
Batman a Robin | Warner Bros.