Jihlava: Gotickou síní radnice zazní v říjnu klasická hudba

06.10.2021 13:55 | Tisková zpráva

Tři říjnové koncerty pořádá občanské sdružení Mahler 2000 - společnost Gustava Mahlera ve spolupráci s městem Jihlavou a Krajem Vysočina. Koncerty proběhnou 7., 14. a 24. října.

Jihlava: Gotickou síní radnice zazní v říjnu klasická hudba
Foto: Archiv
Popisek: Jihlava

Tento čtvrtek 7. října se představí mladá harfistka Barbora Plachá. Následující týden ve čtvrtek 14. října se uskuteční hudebně literární večer KDYŽ PŘICHÁZÍ PODZIM – HERBSTESKOMMEN Franka Viehwega na motivy básní jihlavského rodáka Luise Fürnberga za spoluúčasti Aleny Fürnbergové a Martina Preisse. Tento recitál se koná pod záštitou předsedy Senátu Parlamentu České republiky a za finanční podpory Česko-německého fondu budoucnosti v Praze. V neděli 24. října ve spolupráci s partnerským festivalem Allegro Vivo vystoupí klavíristka Dorothy Khadem-Missagh, orchestr Academia Allegro Vivo a houslista Vahid Khadem-Missagh.

Na říjnové koncerty jsme zvali také prostřednictvím magazínu Ježkovy oči, program byl však upraven, zásadní změna se týká ale koncertu již tento čtvrtek – začátek byl posunut z 19. na 18. hodinu. Aktuální program a více informací k jednotlivým koncertům najdete v níže na plakátu či v příloze ke stažení.

Koncerty mají jednotné vstupné 99 korun a snížené 49 korun. Na koncert 14. října je vstup volný. Vstupenky jsou k dispozici vždy 45 minut před koncerty.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

22:09 Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

Ve všech dětských pískovištích v Kroměříži i místních částech byl v těchto dnech vyměněn písek. Odvo…