Fešák Adamovské k pohledání! Štěpánek jen zíral | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Fešák Adamovské k pohledání! Štěpánek jen zíral

Zlata vyvedla syna Petra (28), kterého má s Radkem Johnem
Zlata vyvedla syna Petra (28), kterého má s Radkem Johnem (Fotot: Hermínapress.cz)

Copak je to za fešáka? Zatímco na pondělní premiéře dokumentu Karel o Gottovi (†80) byla Zlata Adamovská (62) sama, druhý den jí dělal společnost nejen manžel Petr Štěpánek (73), ale také syn Petr John (28) z hereččina předchozího manželství s publicistou a politikem Radkem Johnem (66). A všechny přítomné dámy jí ho záviděly!

Měly ale smůlu. Petr, který podobou nezapře svého otce, přišel se svou mladičkou přítelkyní. Jeho matka – nestárnoucí doktorka Valšíková ze seriálové Ordinace – momentálně hraje v divadelní komedii s názvem Tři grácie z umakartu s Ilonou Svobodovou (61) a Anežkou Rusevovou (35). Všechny tři proto nemohly chybět na znovuotevření dnes už legendární pražské vinárny Tři grácie kousek od Karlova mostu.

Zlata Adamovská: Jsem sova i skřivan, přijde mi škoda život prospat

Video se připravuje ...

„To se povedlo, grácie otevírají grácie,“ usmíval se Štěpánek. A velkou parádu si nenechal ujít ani jeho herecký kolega Jaromír Hanzlík (73). Velkými přáteli jsou už od školních lavic a dodnes se vídají velmi často. Příliš hluční Brouci V dobách studií na DAMU byl Hanzlík častým hostem v domě Petra Štěpánka. Byla to doba, kdy mladí šíleli po kapele Beatles. Jenže velmi hlasitý poslech prvního alba legendárních »Brouků« pěkně štval Petrova tatínka Zdeňka Štěpánka (†71). „Tehdy nás táta trošku seřval,“ zavzpomínal Petr. Jeho tatínek prý přímo nesnášel hluk a Beatles na něj byli prostě hluční až moc. „My jsme ale ty čtyři báječný Brouky nemohli poslouchat potichu,“ usmíval se herec, který s Hanzlíkem vždycky moc rád vzpomíná na staré časy.

Dramatická operace Zlaty Adamovské v Ordinaci! Přijde o prs?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.