Soutěž a naše testy hlavní ceny iPhone 13 Pro

Nový iPhone 13 Pro je u nás hlavní výhrou v tipovací soutěži, a tak jsme si jej vyzkoušeli, abyste věděli, na co se můžete těšit.

Novinka iPhone 13 Pro byla představena jako obvykle v září, mnoho změn oproti předešlému modelu nezaznamenala, ale i tak některé změny se nám líbí.

Nejsme profesionální testeři Apple, abychom vám přinášeli technická data. Tento článek vyjadřuje náš názor na testovaný model iPhone 13 Pro. Jsme rádi, že tento telefon je opět v naší soutěži, a tak jsme testovali funkce z našeho pohledu zajímavé. Minulou soutěž jste tipovali o iPhone 12 Pro a pravděpodobnost výhry byla veliká. O nový iPhone věříme, že bude opět zajímavé soutěžit. 

Nyní naše recenze iPhone 13 Pro

V mnoha recenzích se píše, že nyní iPhone 13 Pro má display s vyšší obnovovací frekvencí až 120Hz, my jsme srovnali s iPhone 12 Pro a na první pohled nepozorujeme zásadní rozdíl. Pokud si však pustíte nějakou hru nebo videa, patrné to je, dokonce i při rychlém rolování v internetovém prohlížeči se zdají stránky krásně plynulé a svižně přejíždíte bez pocitu „rozmazání“ písmenek a obsahu.

Vykrojení displeje je menší, bude fajn z pohledu přehlednějších informací o stavu baterie a signálu, grafika zobrazení je malinko větší než bylo u předešlého modelu.

Nejvíce nás zaujaly fotoaparáty na zadní straně telefonu. Zde je to opravdu veliký rozdíl oproti iPhone 12 Pro, a to na první pohled. Tělo vypadá jako mobil s integrovaným „fotoaparátem“, čočky jsou veliké a v poměru celého těla budí dojem pocitu „to budou super fotky“. Těšíme se tedy na testy při fotografování.

První co chceme vyzkoušet, je nový režim makro. Fotografie z blízka a detaily předešlá řada iPhone nenabízela.

Níže naše fotografie. Posuďte sami zda je to na co se těšit u nového iPhone 13 Pro a důvod proč se účastnit naší tipovačky o Apple ceny v hodnotě 30 000 Kč. Třeba si vyberete zrovna testovaný iPhone. Nebojte, pro výherce bude připraven zcela nový kus iPhone. Také se pokusíme dodat barevné provedení jaké si řeknete. Ve Vánoční soutěži si vyberete produkty Apple, můžete udělat radost i rodině pod stromečkem.

Další vylepšení je ve videu. Nově iPhone 13 Pro nabízí filmový režim, kdy dokáže natáčet video s rozmazáním určitých částí scén. Podobně tak jako byl oblíbený režim portrét u fotografií, který mnoho z vás používá na fotky na Instagram, tak takto podobně vypadá video. Natáčení videa si necháme na někdy příště, třeba nám pošle výherce zajímavá videa, která pak dáme zase do nového článku.

Děkujeme, že jste s námi prošli tento článek a určitě se zapojte do soutěže. Máme produkty pojištění pro každého, případně můžete využít i u partnera WEDOS, šance jsou mnohonásobně vyšší než v jiných soutěžích.

Facebook
Twitter
Email

Diskuzní fórum

Přejít do diskuzního fóra 

Aktuality a informace