Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
6. října 2021 12:49
Čas čtení 0:58
Dominik Vetrák

George Clooney zakázal své ženě zhlédnout film Batman & Robin. „Chci, aby mě respektovala,“ řekl

George Clooney zakázal své ženě zhlédnout film Batman & Robin. „Chci, aby mě respektovala,“ řekl
Zdroj: Warner Bros.
NEWS GEORGE CLOONEY
Uložit Uložené

Clooney je se svou minulostí v netopýřím obleku smířen.

Magazín Variety se u příležitosti promování nového režisérského počinu George Clooneyho s názvem The Tender Bar (hlavní roli si střihl Ben Affleck) herce zeptal, proč si nezopakoval svou roli Batmana v sólovce Flashe. Michael Keaton a Ben Affleck byli jako předešlí Batmani pozváni (ve filmu se Flash bude zřejmě pohybovat napříč různými alternativními dimenzemi).

„Nepozvali mě. Když zničíte celou sérii způsobem, jakým se to podařilo mně, tak se při natáčení Flashe podíváte opačným směrem,” vysvětlil.

Clooney prozradil, že své manželce zakázal film zhlédnout. „U některých filmů si prostě řeknu, že chci, aby mě moje manželka respektovala.“

Clooney v roce 2013 řekl, že si na pracovním stole drží fotku svého Batmana jako připomínku toho, co se stane, když vezme roli jen kvůli štědré výplatě. Od té doby si dává velký pozor, na jakou roli kývne.

George Clooney si na sebe oblékl plášť netopýra poté, co s rolí Batmana skončil Michael Keaton a režisér Tim Burton. Po dvou skvělých filmech přišla chladná sprcha. Joel Schumacher natočil o Batmanovi dva nepovedené filmy.

Doporučeno
Byznysové nápady, které vydělaly celebritám miliardy korun. Kdo prodává šampaňské a kdo vsadil na maso? Byznysové nápady, které vydělaly celebritám miliardy korun. Kdo prodává šampaňské a kdo vsadil na maso? 3. listopadu 2022 11:00

První s Valem Kilmerem, který se ještě dal snést, ale raději bys na něj i tak zapomněl. No a pak přišel Clooney a otřesný počin Batman & Robin, který v podstatě pohřbil sérii a Batman si dal na mnoho let pauzu. 

Clooney se v minulosti několikrát vyjádřil, že lituje, žes natáčením souhlasil. Kritizuje film vždy, když se dá, a uvědomuje si, že za výslednou kvalitu může i on. Jak vidíš, kritiku si neodpustil ani tentokrát.

Domů
Sdílet
Diskuse