Jaromír Jágr žil s modelkami, moderátorkami, Tomáš Plekanec měl slavnou zpěvačku a nyní zase tenistku. Zpěvačku si našel hokejový trenér Jan Kregl a s krásnou múzou žil i Tomáš Horna. Ženských špiček českého sportu kladenský sport nemá tolik, ale vícebojařka Eliška Klučinová mezi ně vždycky patřila.

Nikola Ogrodníková
Hnus, zábava. Ogrodníková o smolné sezoně i myšlenkách na další medaili

Klučinová pochází sice z Prahy, ale od malička trénovala a závodila v Kladně za AC Tepo. Stala se nejlepší českou vícebojařkou, získala medaile na juniorském MS a bronz má z halového mistrovství Evropy 2015 dospělých, což je její největší úspěch.

Několikrát byla hlavní hvězdou kladenského desetibojařského mítinku, který ve své době lákal pozornost mnoha českých fanoušků.

Na podzim 2019 kariéru ukončila. Závodit ještě mohla, ale poněkolikáté ji po tvrdé přípravě zradilo před důležitou akcí zdraví. V tu dobu už nějakou chvíli znala zpěváka Pokáče, s nímž se seznámila na koncertu. Zahrála si s ním v klipu Úplně levej, Brzy poté se zasnoubili a v únoru letošního roku se jim narodil syn Teodor. Nyní svůj vztah spojili v manželství, což potvrdily fotky Pokáče na jeho instagramovém účtu.

Dominik Záleský
Jamajská výzva. Český rekordman na stovce se chce dostat do posádky čtyřbobu

Snad jim to půjde fajnově i dál.

Mimochodem, Pokáč je fotbalovým fanouškem, palce drží Spartě, což prozradil nedávno v talkshow Jana Dědka.