InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Listování: Než natáhnu brka

    Úterý 16.4 17:00 - Městská knihovna v Milevsku

  • Toulky za poznáním - Z hlubin oceánu na Azorské ostrovy

    Úterý 16.4 18:00 - Dům kultury Milevsko

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Podle bývalého nájemce jde zodpovědnost za stav podchodu u budějovického nádraží za městem

ČESKÉ BUDĚJOVICE - Na článek z 5. října o záměru města České Budějovice uzavřít podchod u nádraží (viz přiložený text níže) zareagoval zástupce bývalého nájemce. K nepořádku v podchodu uvádí:

 

Předcházející vlastník obchodního centra Mercury měl podchod v nájmu do konce roku 2019, kdy ho řádně předal městu. Do té doby zajišťoval ve spolupráci se správou nového vlastníka Mercury jeho pravidelný úklid, ostrahu i funkčnost osvětlení a dalších technologií včetně obsluhy plošin pro vozíčkáře. Podchod byl uklizený a bezpečný. O úklid podchodu se správa obchodního centra starala ještě několik měsíců po ukončení nájemní smlouvy tak, aby město mělo dostatek času zajistit bezproblémový provoz podchodu.

Ondřej Pechar PARTNER, Ewing s. r. o.

 

 

Diskuse k článku - 1 příspěvek
 

Kam dál?

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • Petr 

    Reagovat

     

    Špatný záměr vytrořený na základě špatných údajů, nevyhovující aut. dopravě snad v žádném parametru. Tím je M. centrum. Byl protlačen lidmi na okrese a ve městě, kteří očekávali osobní profit. Tak to tehdy chodilo. Dnes se plánuje autobusové nádraží někde za vlakovým nádražím. Tak se konečně dočkáme, město jakým jsou Č. Budějovice bez aut. nádraží snad jinde, ani v EU neexistuje!

    Vloženo 8.10.2021 11:43:12

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace