Moje šťastná hvězda

Chystá se utéct od další partnerky a zničit rodinu?

Moje šťastná hvězda

Cloumají jejich vztahem pochybnosti a žárlivost? Co když zpěváka přestane rodinný život zase bavit a nakonec prchne i druhé manželce za jinou dívkou?

Čeká PETRU VOJTKOVOU (34), druhou manželku ROMANA VOJTKA (49), stejný osud jako její předchůdkyni? Podle všeho řeší manželé problémy s žárlivostí a je tedy otázka, jak moc šťastní jsou.

Letos v červenci to byly dva roky, co si Roman Vojtek (49) tajně vzal svou partnerku a kolegyni z muzikálu Petru Vojtkovou (34). Zhruba po roce a půl od svatby se stali konečně kompletní rodinou, když zpěvačka porodila Vojtkovi syna Nathaniela.

Na první pohled by se mohlo zdát, že je v jejich vztahu všechno zalité sluncem. Je to ale pravda? Vojtek je údajně přehnaně žárlivý  a je otázka, zda mu k tomu krásná Petra dává nějaký důvod?

Svou první ženu kdysi opustil beze slova vysvětlení po deseti letech vztahu, čeká jeho druhou manželku stejně krutý scénář? Nikdo by se asi nedivil, kdyby se

Zbývá vám 87% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden