Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Vrah ze seznamky zemřel dřív, než ho stačili popravit: Znásilněné holčičce (12) promačkával orgány

Rodney Alcala
Zdroj: Policie USA
Sériový vrah

Sériový vrah Rodney Alcala (†77) zemřel ještě dřív, než jej stačili popravit. Na smrtící injekci přitom čekal za mřížemi asi 30 let. Vrah, který má na svědomí neznámý počet obětí, zavraždil třeba také dvanáctiletou holčičku. Té vyndal orgány z těla, aby je mohl promačkávat, a posmrtně ji znásilnil. Sám se pak přihlásil do televizní seznamovací show.

Na smrt čekal 30 let

Rodney Alcala (†77) alias Vrah ze seznamky zemřel ještě dřív, než na něm stačili vykonat popravu. Za sériové vraždy žen, kterých se dopustil v americkém Orange County, byl totiž odsouzen k trestu smrti. Američtí vrahové na trest smrti často čekají několik let i desetiletí a nevědí, kdy smrtící včeličku dostanou. Alcala tedy po třiceti letech čekání zemřel z přirozených příčin v místní nemocnici nedaleko věznice.

Vrah ze seznamky

Rok před svým zatčením, v roce 1978, přitom ještě vesele bavil diváky v televizní seznamovací show. Nejvyšší trest dostal v roce 2010 za vraždu čtyř žen a únos a vraždu dvanáctileté holčičky. Alcala byl amatérský fotograf a svým obětem sliboval, že jim nafotí pěkné snímky. Modelky pak znásilňoval a zabíjel. Kromě toho se objevil i na televizních obrazovkách v TV show The Dating Game, podobné českému Rande.

Holčičce vyndal orgány, aby je promačkal

Vrah měl od mládí psychické problémy, dvakrát se dokonce pokusil o sebevraždu. Nervově se také hroutil po tom, co nastoupil do armády. Své oběti znásilňoval, škrtil a podřezával. Dvanáctiletou dívku však postupně bodal do břicha, vyndával jí z těla orgány a následně je promačkával. Holčičku také posmrtně znásilnil.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy