Zavřít reklamu

 TV+ nabízí originální komedie, dramata, thrillery, dokumenty a dětské pořady. Na rozdíl od většiny ostatních streamovacích služeb však už služba neobsahuje žádný další katalog mimo vlastní tvorbu. Ostatní tituly jsou zde k dispozici ke koupi nebo pronájmu. V tomto článku se společně podíváme na novinky ve službě ke dni 8. 10. 2021, kdy Apple překvapivě ruší seriál Pan Corman, potvrzuje pokračování Nadace a premiérově uvádí Acapulco.

Apple zrušil Pana Cormana 

Před dvěma měsíci jsme se dozvěděli, že Apple již nebude pokračovat na přípravách druhé sezóny písničkářského dramatu Little Voice z produkce JJ Abramse. Nyní přišly informace o zrušení pokračování komediálního seriálu Pan Corman, za kterým stojí, a ve kterém také hraje hlavní úlohu, Joseph Gordon-Levitt. Jedná se tak o druhou originální tvorbu platformy, u které se nedočkáme žádného pokračování. Seriál prý nenaplnil očekávání, i když sklízel vesměs pozitivní recenze. Spolupráce hlavního představitele s platformou ale pokračuje, protože ten v seriálu Vlčík a Továrna na cokoliv mluví postavu Luxcrafta a zároveň je výkonným producentem série.

Druhá Nadace 

V kontrastu s Panem Cormanem je pak zajímavé vidět, jak seriálu Nadace stačily pouhé tři odvysílané epizody k tomu, aby mu Apple potvrdil druhou sezonu. Nyní jsou navíc k dispozici pořád jen čtyři díly z celkových deseti. Je tak vidět, že společnost této dramatizaci oceňovaných sci-fi románů Isaaca Asimova jednoduše věří. Zprávu uvedl magazín Variety, kterému to potvrdil programový šéf Apple TV+ Matt Cherniss. Ten zároveň poděkoval světovému publiku za vřelé přijetí novinky. Kdy se začne na pokračování pracovat, a kdy bychom se jej mohli premiérově dočkat, však neuvedl.

Premiéra Acapulco 

Právě dnes, tedy 8. října, má v platformě premiéru komediální série Acapulco. Můžete se tak podívat nejen na pilotní díl, ale také ten druhý s podtitulem Jessieho přítelkyně. Třetí přibyde za týden, tedy v pátek 15. října. Většina příběhu se pak odehrává v roce 1984, kdy se hlavnímu hrdinovi Máximu Gallardovi splní sen. Dostane totiž zaměstnání snů v Las Colinas, tedy nejvyhledávanějším resortu Acapulca. Jenže ke své smůle brzy zjistí, že samotná práce bude mnohem složitější, než si vlastně představoval. Zakouká se totiž do dcery svého zaměstnavatele.

Snoopy a novoroční speciál 

10. prosince bude v Apple TV+ uvedený novoroční speciál se světově nejznámějším bíglem, který se zařadí po bok dalších speciálů v podobě Charlie Brown a Valentýn, Charlie Brown a Vánoce, Charlie Brown a Díkůvzdání či Charlie Brown a halloweenská dýně. Námětem samostatného dílu bude pořádání té největší silvestrovské oslavy. Vyjma speciálů najdete na platformě i samostatné série, jako Snoopy ve vesmíru nebo Snoopy a jeho show.

Snoopy

O  TV+ 

Apple TV+ nabízí originální televizní pořady a filmy z produkce Applu v kvalitě 4K HDR. Obsah můžete sledovat na všech svých zařízeních Apple TV, ale i iPhonech, iPadech a počítačích Mac. K nově koupenému zařízení máte službu na 3 měsíce zdarma, jinak je její bezplatná zkušební doba 7 dní a poté vás měsíčně vyjde na 139 Kč. Podívejte se, co nabízí nového. Ke sledování Apple TV+ ale nepotřebujete nejnovější Apple TV 4K 2.generace. Aplikace TV je k dispozici také na jiných platformách, jako jsou Amazon Fire TV, Roku, Sony PlayStation, Xbox a dokonce i na webu tv.apple.com. K dispozici je i ve vybraných televizorech Sony, Vizio atd. 

.