InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Listování: Než natáhnu brka

    Úterý 16.4 17:00 - Městská knihovna v Milevsku

  • Toulky za poznáním - Z hlubin oceánu na Azorské ostrovy

    Úterý 16.4 18:00 - Dům kultury Milevsko

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

VIDEO: Kluky ztratily třígólové vedení, ale stejně se radují z první výhry

KLUKY – Los 9. kola nejnižší krajské soutěže svedl proti sobě celky z chvostu tabulky. V sobotu 9. října fotbalisté Bostonu Kluky, kteří se s jedním bodem krčili na posledním místě, přivítali dvanácté Chyšky. V prvním poločase viděli diváci hodně soubojový fotbal. Svěřenci Miroslava Štěpána se rvali o každý míč a bylo na nich vidět, že by si před domácím publikem konečně rádi připsali tři body. Pro Boston vypadalo vše růžově, a už po poločase vedl o tři branky. Po přestávce ale hosté přidali. V čele s Janem Šimákem pomalu začali manko umazávat a v 63. minutě bylo vyrovnáno. O dvě minuty později se ale prosadil hrající trenér Miroslav Štěpán a jeho trefa se ukázala jako ta vítězná. Kluky berou první výhru v sezoně a o skóre v tabulce přeskočily Čížovou.

1. FC Boston Kluky – FC Chyšky 4:3 (3:0)
Branky: 7. Blažek, 13. Dobinda, 41. Tománek, 65. Štěpán – 53. a 57. Šimák, 63. Kukač
Rozhodčí: Frček – Mráz, Bernát. ŽK: 0:2 (Kukač, Lívanec). Diváků: 55
Kluky: Benda – Kůs (65. Krejčí), J. Košatka, V. Košatka, Tománek, Blažek (70. Pileček), Humr, Dobinda (86. Říha), R. Košatka, Štěpán, Marek
Chyšky: Krause – Vaverka, M. Kosík, Barda (46. Dvořák), Špánek, Kukač, V. Kosík, Vačlena, Prášek, Lívanec, Šimák

Skóre se poprvé měnilo už v 7. minutě a důvod k radosti měli fanoušci domácího celku. Zdeněk Blažek si všiml, že gólman Jan Krause je venku z branky, a dalekonosnou střelou ho přehodil – 1:0. O šest minut později bylo v bostonském areálu ještě veseleji. Miroslav Štěpán našel v šestnáctce Rada Dobindu, který navýšil na 2:0. Těsně před přestávkou domácí udeřili potřetí. Po rohovém kopu si odražený míč před vápnem našel Luděk Tománek a přesnou střelou překonal chyšeckého gólmana – 3:0. Hosté nic nevzdali a ve druhém poločase se díky dvěma trefám Jana Šimáka už v 57. minutě dostali na dostřel – 3:2. O šest minut později srovnal Miroslav Kukač a náskok domácích byl pryč. Své vedení si ale rychle vzali zpět, když se trefil Miroslav Štěpán – 4:3. Brankový účet už nikdo nenavýšil a Kluky mohou slavit první výhru sezony.

Gól Luďka Tománka na 3:0

Diskuse k článku - 1 příspěvek
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • Hm 

    Reagovat

     

    Stejně je okres nemine. V kraji Kluky nemaji co dělat..

    Vloženo 9.10.2021 23:20:45

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace