Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Volby vyhrál slepenec SPOLU jen o půl procenta!

KvidoKvido Přidáno před 3 letyz domova
Volby vyhrál slepenec SPOLU jen o půl procenta!"Tak co, Babiš ve volbách do Poslanecké sněmovny prohrál," telefonoval mně kolega. "Ale o chabých půl procenta!," odpovídám. To je malé vítězství, uznal můj spolupracovník. Už protože měl za soupeře tři strany slepence SPOLU (ODS, KDU-ČSL, TOP 09).
Prostě, sněmovní volby 2021 skončily včera 09.10.2021 nejtěsnějším vítězstvím v historii České republiky. Rozdíl vítězné koalice SPOLU od hnutí ANO byl 0,67 procentního bodu, který představovalo 35 765 hlasů.
Mnozí voliči už včera prohlašovali, že takový kočkopes jako SPOLU a PIRSTAN, je podvodem na voličích. Úsudek si udělej, milý čtenáři, sám.
V dalších dnech půjde o to, kdo bude sestavovat novou vládu.
Už včera se koalice SPOLU ozvala, že premiérem je Petr Fiala. To je ale opravdu předčasné a od slepence SPOLU i komické. Každý, i ten, kdo se o politiku moc nezajímá ví, že prezident musí z vítězné strany určit premiéra.
Kdo je však vítěznou stranou?
1/ Volby nevyhrála strana, nýbrž koalice SPOLU!
2/ Skutečným vítězem voleb je tudíž ANO, jelikož získalo nejvíce mandátů!
Otázkou je, jak se k těmto faktům postaví náš pan prezident Zeman.
Kvido 09-10-2021 13:10 1,814

Politika - související články

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.