Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Konzervativní onanie Romana Jocha

Konzervativci, aspoň ti čeští, jsou známí a proslavení svým sebeukájením, ve kterém si jim nemůže nikdo rovnat. Roman Joch tak učinil v sobotní příloze Lidových novin, kde dal opět volný průchod všemu, co se v něm nahromadilo

            Ne, Roman Joch není moudrý a skvělý muž.

            Roman Joch je nejmoudřejší a nejskvělejší muž na celém světě.

            Jak se to, proboha, mohlo stát?

            Stalo se to docela jednoduše.

            Roman Joch je konzervativec a proto je nejmoudřejším a nejskvělějším mužem a jako takový hned ví, co je špatné a dobré, stejně jako bůh. Ano, stejně jako bůh i Roman Joch může soudit, co je dobré a špatné a nedá mu to, celkem vzato, vůbec žádnou práci.

            Dobré je to, co označí za dobré on, no a špatné je to všechno ostatní. Dobré lidi od špatných tak rozlišíme velmi snadno. Dobří jsou ti, kteří s Romanem Jochem souhlasí a špatní, hloupí, nebo dokonce pošetilí jsou ti, které tak označí Roman Joch, protože s nimi nesouhlasí zase on, náš Roman Joch.

            A vezměte jed na to, že tento chlap se nikdy nezmýlí!
            A tak sedí ve svém Občanském institutu, sedí tam od rána do večera, sedí tam celé dny a rozhoduje o tom, co je dobré a špatné, rozhoduje o tom, až mu z toho narostla lehce rezavá, vskutku ježíšovská bradka. Je to tak, všechny podstatné, protože konzervativní, myšlenky, jsou opatrovány v Občanském institutu Romana Jocha, skutečné baště konzervatismu, kde vítají hosty skutečně konzervativním chlebem a skutečně konzervativní solí.

            Tak tuhle Roman Joch odsoudil, respektive doslova rozcupoval, Johna Lennona za jeho písničku Imagine. Stalo se tak na stránkách sobotní přílohy Lidových novin v článku s úderným názvem „Válka není to nejhorší zlo“.

            „Představte si,“ zpívá ten lempl a psychopat Lennon a drze pokračuje ve svém manifestu, nejdestruktivnějším za poslední dva tisíce let od narození Krista, „že žádné země nejsou, není pro co zabíjet, ani umírat a taky žádné náboženství. Představte si, všichni lidé žijí život v míru!“

            No, a právě tato představa, vůbec ne zdravě konzervativní, se plným právem nepozdává Romanu Jochovi,  jenž ji obratem bystře odsuzuje, aby přitom odhalil to Zlo, které je v těchto, zdánlivě nevinných slovech obsaženo: „Skutečný mír coby klid spravedlivého řádu nejčastěji dosáhneme po vítězné spravedlivé válce. Nemá-li být však podle Lennona nic, pro co zabíjet a umírat, není potom nic, pro co žít. Ve skutečnosti jsou však věci, pro které stojí za to žít, a tudíž i umírat a zabíjet, např. vlastní země (jež by podle Lennona neměla vůbec existovat), naši přátelé, naši spoluobčané a přátelé, a především svoboda.

            Pro ni, svobodu, stojí za to zabíjet a umírat. Válka je sice zlo, ano, ale není nejhorším zlem; mnohem větším zlem je dobrovolně rezignovat na svobodu bez boje a stát se otroky.“

            To píše Roman Joch, nejvyšší pozemský soudce a každý, kdo má jen trochu dovzdělaný mozek, s ním musí bezvýhradně souhlasit.

            Nějaký naivní křesťanský šťoura, ohánějící se pořád dokola láskou, by mohl samozřejmě namítnout, že bylo řečeno: „Nezabiješ!“

            Ano, bylo řečeno, že nezabiješ, bylo to řečeno jako první bod božího Desatera, jehož dodržováním se tak rádi chvástají právě křesťané, ale já se ptám, a ptám se plným právem: „Co je bůh, který je právě láskou, proti Romanu Jochovi?“

            Bůh je proti Romanu Jochovi vůbec nic, ne bůh, ale Roman Joch rozhoduje o tom, že zabíjet je správné, ba dokonce nutné, a co řekne Roman Joch, to platí!

            Ostatně s tím slavným „Nezabiješ“, kterým se tak ohání křesťané a jejich vlasatý guru (za což ho Roman Joch právem spolu s Lennonem odsuzuje) se to má všelijak.

            Každý rozumný člověk ví, že se toto „Nezabiješ“ vztahuje pouze na vlastní soukmenovce, to jest na skutečné bližní, kdežto všechny ostatní, tedy cizí, je nejen povoleno, ale Romanem Jochem i přikázáno zabíjet právě pro všechno to, co vyjmenovává Roman Joch.

            Ono první přikázání, má-li být konzervativní, tedy po správnosti musí znít: „Zabiješ!“

            A v tom je, jak správně dále ve svém článku poukazuje, Roman Joch, největší zlo pacifismu.

            Totiž, že takovéto pacifistické apely mohou svést ty, kteří jsou mírní, nechtějí ubližovat druhým a chtějí toliko žít. Ti, když tomuto ježíšovsko-lennovskému pokušení a svádění k životu v míru a lásce podlehnou, tak dávají prostor těm, kdo velmi rádi zabíjejí právě takové nevinné lidi a nevadí jim přitom ani umřít!

            Toho si byl, v souladu s Romanem Jochem, vědom třeba i Hitler.

            Aby uchránil svůj milovaný národ před zhoubným židovským vlivem, aby zachoval všechny tradiční hodnoty, postavil se proti Židům, kteří německý národ, a tedy i německé rodiny, jeho přátele a především svobodu, ohrožovali liberální demokracii. Jelikož Hitler bojoval za všechno to, za co se má podle Romana Jocha bojovat, to jest za svoji zemi, za své německé spoluobčany, byl mnohem nutně menší zlem, než jakým zlem byl Lennon se svou odrhovačkou Imagine, nebo ani nebyl zlem, protože bojoval přece za to, co je podle Romana Jocha dobré a spravedlivé.

            Nebo islamisté!

            Copak i ti nezabíjejí nevěrce pro to, co je Romanu Jochovi, svaté?

            Pro svoji vlast, pro svoje rodiny, pro boha?

            Pro boha především, protože člověk přece není jen kusem hmoty, a proto musí bojovat a zabíjet pro pravdu, dobro a krásu, stvořenou k obrazu božímu!

            Proto je třeba islamisty obdivovat, protože oni se se zbraní ruce postavili zlu, které ve své písni opěvuje Lennon a na jehož zhoubnost poukazuje Roman Joch, názorový pobratim s islamisty je více než zřejmá, vždyť i Roman Joch, i islamisté vyznávají tytéž konzervativní hodnoty.

            „No jo, ale kolik lidí zabil sám Roman Joch?

Totiž je-li zabíjení správné, pak každý, kdo nezabíjí, se dopouští toho nejtěžšího hříchu, neboť dnešní svět si pořád nemůžeme představit takový, jak si jej představuje Roman Joch.

            A není-li evidentně svět takový, jak si jej Roman Joch představuje, je pak Roman Joch povinen zabíjet všechny ty, kteří brání tomu, aby svět vypadal tak, jak si jej on, jediný spravedlivý představuje, protože jinak se sám zpronevěří svému morálnímu krédu, stane se stejným pacifistou jako Lennon nebo Tolstoj, nebo, nedej bože, Gándhí!

            Ano, sám se nabízí logický závěr, že je-li tento svět stále špatný, existuje-li v něm zlo pacifismu a jiné podobné liberální neřády, je to především vina samotného Romana Jocha, protože nikoho nezabil pro všechny ty věci, pro které, dle jeho vlastní slov, stojí zabíjet.

            Ano, proč Roman Joch ještě nikoho nezabil, když zabíjení je nejen dobré, ale i nutné?

            V kolika spravedlivých válkách Roman Joch bojoval, šel na zteč, kryl palbou intenzivní ústup svých konzervativních spolubojovníků?

            Ano, proč Roman Joch vlastně ještě žije? Proč už dávno nepoložil svůj život za to, co je mu svaté, proč už se dávno neobětoval pro nastolení spravedlivého, to jest konzervativního řádu, tak jako se pro jeho spásu obětoval ten, který hlásal zlo pacifismu, tedy Ježíš Kristus!

            Jestli on nám ten Románek Joch nebude jen nějaký zbabělý vykuk!

            Hlásá, že je nutné zabíjet a umírat pro správnou věc, ale on sám nikoho nezabil, ani neumřel pro správnou věc. Místo toho, aby bojoval ve spravedlivých válkách, hubil nepřátele, je zalezlý ve svém Občanském institutu a žvaní o tom, že je třeba zabíjet a umírat, ale když přijde na věc, skutek utek!

            Ale má nakonec přece jen pravdu, tento přivandrovalec ze Slovenska, který nepohrdl penězi od Sorose, když říká, že nejhorší zlo není válka.

            Ano, nejhorší zlo není válka, nejhorší zlem jsou právě takoví zbabělí žvanilové, kteří ve skutečnosti nikdy nikoho nezabili, kteří jsou posraní strachy a jen žvaní o tom, jak je správné zabíjet, správné jen potud, pokud za ně zabíjí někdo jiný, v nějaké spravedlivé válce, která se jich, pokud možno, vůbec osobně netýká!

            Fuj, takovým zbabělcům naplivat do ksichtu!“ mohl by se samozřejmě někdo podivit nad tím, že Roman Joch dosud nejenže nikoho nezabil, ale ani sám nezemřel, např. za vlastní zemi, své spoluobčany a přátele, za vlastní rodinu a především za svobodu.

            Protože za ni, za svobodu, stojí zabíjet a umírat, a to platí i pro Romana Jocha a pro něho, jako konzervativce především (a pro Alexandra Tomského samozřejmě taky) a pokud to nečiní, činí sám Zlo.

            Mark David Chapman rukavici hozenou konzervativcům psychopatem Lennonem se ctí zvedl.

            Obávám se, že Roman Joch se hodí akorát tak na zvedání psích výkalů...

           

Autor: Karel Trčálek | pondělí 11.10.2021 17:25 | karma článku: 19,67 | přečteno: 604x
  • Další články autora

Karel Trčálek

Zrádce Beneš zachránil republiku, málo platné!

Západní spojenci měli naštěstí dost rozumu, na rozdíl od tehdejších našich domácích chciválků, aby zabránili v Mnichově masakru českého národa, takže Edvard Beneš mohl v klidu vyvěsit bílou fangli, abychom přežili

21.4.2024 v 16:51 | Karma: 21,88 | Přečteno: 636x | Diskuse| Společnost

Karel Trčálek

Cos to porobil, Pavelenko Pavle?

Tuto píseň si dost možná prozpěvovali někteří učitelé na Slovácku, když na obličeji pana prezidenta viděli malou, asi půlmetrovou řeznou ránu

21.4.2024 v 12:42 | Karma: 25,30 | Přečteno: 689x | Diskuse| Politika

Karel Trčálek

Íránské střely a Institut ajatolláha Václava Klause

Mudrlanti, kterým se dnes v médiích říká experti, vytrubovali do světa, jak prý Írán zpackal nejen svůj víkendový útok, ale jak nepovedené je prý i íránské pivo...

19.4.2024 v 14:06 | Karma: 24,21 | Přečteno: 671x | Diskuse| Společnost

Karel Trčálek

Integrace imigrantů v německých školách nefunguje, ale nesmí se o tom mluvit nahlas

Ještě nedávno se za podobné názory dával ban. Jo, když jsme to před 5 lety my xenofobové říkali, tak nás různí lepšolidi, sluníčkáři a vítači přesvědčovali, jak ta multikultůra krásně prosperuje

17.4.2024 v 14:54 | Karma: 21,36 | Přečteno: 626x | Diskuse| Společnost

Karel Trčálek

Je odpor k elektromobilitě skutečně projevem neofobie, nebo naopak zdravého rozumu?

Já osobně jako IT specialista neofobií netrpím, naopak musím držet krok s novinkami ve svém oboru. I přesto si myslím, že současná podoba baterkových hraček je slepou uličkou

15.4.2024 v 16:00 | Karma: 17,32 | Přečteno: 551x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

V březnu by ze Sněmovny vypadla TOP 09. Vyhrává ANO, posilují malé strany

24. dubna 2024  6:22,  aktualizováno  6:32

Podle nejnovějšího volebního modelu Median by se v březnu do Sněmovny dostalo pět stran a hnutí. V...

Balík pomoci pro Ukrajinu či Izrael schválil Senát USA. Zbývá už jen Bidenův podpis

24. dubna 2024  6:24

Americký Senát schválil balík s pomocí pro Ukrajinu, Izrael či Tchaj-wan v hodnotě 95 miliard...

Soud potrestá brutální útok na dívku, bodnutá do krku skončila v pytli v lese

24. dubna 2024

Krajský soud v Plzni dnes vynese rozsudek nad devatenáctiletým Ukrajincem Viktorem Veselovským,...

Podezřelé nákupy zbraní se mají hlásit už od července, schvaluje vláda

24. dubna 2024  5:25

Prodejci mají mít už od července povinnost hlásit podezřelé nákupy zbraní. Počítá s tím novela...

  • Počet článků 2947
  • Celková karma 25,27
  • Průměrná čtenost 867x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik