Zuzana Plačková lítá v pořádném průšvihu. Jedna z nejvíce úspěšných influencerek se nespokojila s milionovými obraty z prodeje svých produktů a k překvapení všech to vypadá, že dlouhé roky obchodovala mimo jiné s drogami.

Nyní extravagantní milionářka s napětím čeká, zda na ni soud tento týden uvalí vazbu, či nikoliv. Plačková na Instagramu stále dokola opakuje, že šlo o veliký omyl a s prodejem kokainu či jiných omamných látek neměla ona ani její manžel René nic společného.

Ke smůle podnikatelky ale přichází stále více svědků, jenž mají důkazy, že velmi dobře věděla, s kým se stýká a kdo jsou její kamarádi. Eva Feuereislová dokonce Plačkovou na začátku roku varovala před některými lidmi z gangu, kteří jsou navíc napojeni i na další nechvalně známou obchodnici z Brna, Nelu Slovákovou. Ta měla údajně svou kamarádku Zuzanu s některými drogovými dealery seznámit.

Původně mě zajímala Nela Slováková, že to vede k Plačkové jsem zjistila později

"V únoru sebrali drogový gang, ve kterým figurovali lidi, se kterýma se přátelila Nela Slováková a Zuzana Plačková. Dokonce existují jejich společné fotky, kde jsou na sněhovým svahu tématicky, tak jsem začala operovat na Instagramu," vysvětlila nám Eva Feuereislová, která následně Zuzanu Plačkovou kontaktovala a varovala ji před lidmi z nyní zadrženého gangu, místo poděkování se ale dočkala pouze výhrůžek.

"Zuzana na mě okamžitě vyjela, že mě zažaluje za to, že já tvrdím, že má něco společného s tímto byznysem. Neustále dokola opakovala to samé, že s tím nemá nic společného, a to i přesto, že jsem se jí na nic takového nedotazovala," tvrdí Feuereislová, která nám poskytla zmíněné konverzace s Plačkovou.

O celou kauzu se ale Evča F. začala původně zajímat kvůli úplně jiné osobě. "Mě podobné policejní akce a zátahy baví a o to více, když jsou v tom zatažené osobnosti ze showbyznysu. Samozřejmě když se jednalo o Nelu Slovákovou, která už v té době měla problémy s rouškama a gelama, začala jsem se o to zajímat více a tehdy jsem i zjistila, že to celé vede i k Zuzce Plačkové," říká bývalá účastnice VyVolených a druhým dechem dodává, že se jí pár dní před osudným zátahem stala velice podivná historka s Nelou Slovákovou.

Slováková mě zvala na ustřice a chtěla se usmiřovat, evidentně má strach

"Nela Slováková neznala zločince ze slovenské kauzy, ale znala lidi z té drogové kauzy z Brna, kde je právě pozatýkali v únoru. Já jsem se Zuzany ptala, zda ví, s kým se kamarádí. Na to mi dokola opakovala, že ji nezajímá, co její přátelé dělají. Každý rozumný člověk si ale tady musí zaklepat na čelo. Přeci nebudu jezdit na dovolenou s někým, koho sotva znám a tvrdím o něm, že vlastně vůbec nevím co dělá, je to blbost," popsala Eva Feuereislová podivné okolnosti posledních měsíců.

"Zuzana mi tehdy jasně napsala, že s těmi lidmi z tý brněnský kauzy ji seznámila Nela Slováková. Myslím si, že je asi neseznámila jen tak náhodou," tvrdí Eva, které se navíc stala velice bizarní věc. Po několika letech instagramových válek za ní přišla s prosbou o mír Nela Slováková.

"Usmiřující gesto od Nely mě dost překvapilo. Ještě víc mě ale šokovalo, když mě před tou akcí zvala se svou maminkou do baru na drink. Přijde mi to velice prapodivné, stalo se to totiž pár dní před tím, než na Slovensku sebrali Plačkovou a zbytek gangu. Chovala se jako mílius, podávala mi ruku a tvrdila, že nechce žádné spory. Na mě to dělalo dojem, že se něčeho pos*ala, nebo se mě bála," dodala Feuereislová. Společné fotografie Nely Slovákové se Zuzou Plačkovou a zadrženými zločinci skutečně existují a je možné, že se brněnská podnikatelka s rouškami mohla něčeho zaleknout. Sama totiž nedávno na Instagramu ve stories přiznala, že o kauze Plačková ví víc, ale raději bude mlčet...

Související články