Srub Gerstein nabízí romantické zážitky pro celou rodinu

Největší dřevěný srub na Vysočině vznikl na pomoc jednomu ohroženému druhu na světě. Tím je rodina a rodinné či mezilidské vztahy. Zdejší atmosféra Vám pomůže vzpomenout si na tradiční důležité hodnoty dnešní rodiny.

Samozřejmě nejen pro rodiny je brána Gersteinu otevřena. Báječnou dovolenou si u nás užijí všichni, jež budou mít chuť vyzkoušet něco opravdu neobvyklého.

Gerstein nabízí stylové a přitom cenově dostupné ubytování, jaké nikde jinde na Vysočině nenajdete.V jakémkoli ročním období se při pobytu v Gersteinu určitě nudit nebudete. Netradiční ubytování a neobyčejná dovolená s sebou přináší nevšední zážitky.

Vaše ratolesti si zahrají na slavného lukostřelce Robina Hooda a možná objevíte svůj nový koníček. Lukostřelba je sport, ve kterém se vyplatí klid, rozvaha, pevná ruka a čistá mysl.

V parních letních dnech jistě přijde vhod možnost využití našeho rozlehlého koupacího jezírka. Koupací jezírko umožní, stejně jako bazén plnohodnotné koupání a plavání. Jezírko je uzpůsobeno pro dospělé i ty nejmenší. Čištění vody je zde řešeno přírodní cestou.

V bezprostřední blízkosti tvrze Gerstein si můžete dosyta vychutnat sportovní rybolov. Ten je zajištěn na soukromé vodě, která je k těmto aktivitám určena. Místní lidé vás naučí chytat ryby do rukou tak, jak to uměli naši dědečkové.

Ze zimních sportů si můžete užít klasické zimní lyžování na sjezdovce u Zálesí nebo v nedalekých lyžařských resortech. Na sáňkách můžete zkusit vytvořit i nový sáňkařský rekord. Nebo si vaše děti si s Vámi určitě rády zajezdí na bobech. Nezapomeňte si doma brusle, protože bruslení na zamrzlých vodních plochách v okolí je příjemnou změnou oproti veřejnému bruslení na zimním stadionu.

Odpovědět

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Grafickou podobu zajistil WebRex s.r.o.
 
Výroba www stránek a eshopů