Láska na špičkách: Česká komedie se představuje v novém traileru

Foto: Bohemia Motion Pictures

Režisér Petr Zelenka se po Chlapovi na střídačku (2020) vrací s novou českou komedií. Bude mít podobně kladné ohlasy, jako Jedině Tereza, která měla premiéru minulý měsíc? To prozatím není jisté, nový trailer každopádně přislíbil hezkou zábavu.

Příběh sleduje Terezu (Vica Kerekes), tehdejší primabalerínu, která musela s kariérou skončit kvůli úrazu. Její manželství s Petrem (Jiří Havelka) se dostává do krize, kvůli situaci v malém městečku, do kterého se přestěhovali. Nejenže je její pozice lektorky baletu v ohrožení, ale Petr se raději odstěhuje do Prahy za prací. K tomu všemu vypukne požáru Terezina mlýna, při kterém se však seznámí s dobrovolnými hasiči a jejich velitelem Edmundem (Ondřej Veselý). Jak všechny tyto patálie Tereza vyřeší?

Krom zmíněných představitelů se ve filmu objeví také Jakub Kohák, Igor Chmela či Leoš Noha. Tito komicky ladění herci zastanou úlohy dalších dobrovolných hasičů. Do malého městečka přijdou Terezu navštívit její kamarádky. V těchto rolích uvidíme Janu Strykovou a Lindu Rybovou.

Láska na špičkách bude mít v kinech premiéru již 14. října 2021.

Foto: Bohemia Motion Pictures