Konference MoneyExpo láká na 2 dny nabitého online programu

Zadavatel: Seokonzult.cz | 12.10.2021 | Finance, ekonomika

Milí tradeři a investoři,

letos je to již 10 let, co jsme uspořádali první ročník tradingové a investiční konference MoneyExpo. Zdá se, jako by to bylo včera. Je až neskutečné, jak ten čas letí. Během těchto deseti let se mnoho změnilo, a to nejenom na finančních trzích. 

Poslední dva roky zažíváme velmi zvláštní období ovlivněné „pandemií“ Covid-19. Protože tato velmi zvláštní doba hýbe finančními trhy napříč celým světem, nemůžeme vás nechat bez aktuálních informací a názorů odborníků. A to jak v oblasti tradingu, tak investování.

V letošním roce pohodlně online...

Kvůli hrozbě nových restrikcí a omezení jsme se rozhodli uspořádat letošní ročník konference opět v online podobě, na kterém rozebereme aktuální situaci a podíváme se do budoucna. Na víkend 16. a 17. 10. 2021 si proto už nic neplánujte, uskuteční se konference MoneyExpo Online 2021.

Můžete se těšit na víkend plný přednášek na různá tradingová a investiční témata. Ústředním tématem této finanční konference bude aktuální situace na trzích, budoucí vývoj a možnosti investování. Odnesete si tak hned celou řadu praktických rad, názorů a informací, které budete moci ihned implementovat do svého obchodování a investičních portfolií.

Jako tomu bylo v uplynulých letech, i letos se zaměříme na různé finanční trhy a investiční příležitosti, od Forexu a akcií, přes komodity, kryptoměny, až po nemovitosti, fondy nebo datová centra. Svá know-how vám budou jako vždy předávat tradingové špičky a investiční odborníci nejenom z České republiky.

Novinky pro rok 2021

Pro letošní rok jsme připravili dvě hlavní novinky. První z nich jsou 360° virtuální stánky partnerů konference. Jde o nové atraktivní a interaktivní komunikační prostředí, kde se budete moci pohybovat jako v reálném konferenčním stánku, komunikovat se zástupci partnerů nebo stahovat jejich bonusové materiály. Druhou novinkou je sledování programu konference ZDARMA, stačí se pouze registrovat. Na email pak obdržíte link pro vstup do online prostředí konference. Budete si tak moci z pohodlí svého domova, chaty, kavárny nebo kanceláře vychutnat: 

  • 2 dny online programu

  • 18+ předních odborníků

  • 16+ hodin přednášek a diskusí

  • Užitečné bonusy ke stažení od partnerů

  • Expozici 360° virtuálních stánků

Letošní ročník bude opět nabitý radami, názory a informacemi. Nechte se inspirovat!

Těšíme se na vás 16.-17. 10. 2021

Tým MoneyExpo

Více informací včetně programu a řečníků naleznete ZDE>>>

Obrázky:
PřílohaVelikost
Image icon fpg_money_expo.jpg72.46 KB
Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

Seokonzult.cz

Bruzovská 1840
738 01 Frýdek-Místek
SEO Specialista Tomáš Stýskala již od roku 2009 poskytuje služby optimalizace webových stránek, linkbuildingu a PR.
Tomáš Stýskala
Bruzovská 1840
738 01 Frýdek-Místek
Česká republika
info@seokonzult.cz