Půvabná plavovláska Vlastina Svátková, která se kromě herectví našla i coby spisovatelka (je autorkou několika autobiografických, motivačních knih, v nichž se vypisuje ze svých temných myšlenek), našla po rozvodu s filmovým producentem Jiřím Kounickým (41) lásku a pochopení u mladého hokejisty Jana Ryby. Ten se však pochopení okolí kvůli svému vzplanutí ke starší herečce, jíž po dvou nevyvedených manželství „zůstaly na krku“ nějaké ty závazky v podobě tří ratolestí,  nedočkal.

„Někdo mu, myslím, říkal, že je blbec, že je ve 32 letech se starší ženskou, která má tři děti…“ přiznala na instagramu herečka, která na plátnech kin naposledy zazářila ve snímcích Smečka či Můj příběh. „Je pravda, že občas tak vypadá…“ vtipkovala s odkazem na zveřejněný snímek, na němž má Ryba otevřená ústa a poněkud nepřítomný pohled. Jenže opak je pravdou – a Svátková to dokázala zveřejněním dopisu od Mensy České republiky, která mu zaslala dopis s jasným výsledkem - jeho inteligenční kvocient je 144.

VIDEO: Vlastina Svátková: Rozvod je nezvratný, možná už se nikdy nevdám

Video
Video se připravuje ...

Vlastina Svátková: Rozvod je nezvratný, možná už se nikdy nevdám Markéta Reinischová, Lukáš Červený

„Moje geny taky nejsou k zahození,“ zdůraznila Vlastina. Onen test inteligence totiž podstoupil i její syn Adam (14), jemuž bylo naměřeno IQ 132. To je hodnota velice vysoká a dalo by se bez přehánění říct, že jeden z potomků Svátkové je geniální. Stejně tak jako její nový životní partner. Kromě Adama má herečka ještě dva kluky, Kryštofa (11), jehož otcem je, stejně jako v případě Adama, její první manžel Dan Svátek (45), známý filmový režisér. Nejmladšího syna, malého Matyáše (4), měla herečka s Kounickým. Projeví se genialita i u nich?

Fotogalerie
44 fotografií