Zde může být vaše reklama.

Repre U 19 Hadaš dal zase gól, na prvenství to nestačilo

Hadaš dal zase gól, na prvenství to nestačilo

foto: fotbal.cz

12. 10. 2021 - 18:08

České reprezentace U 19 remizovala v závěrečném utkání základní fáze kvalifikace 1:1 s Dánskem. Základní fázi kvalifikace tak zakončila na druhém místě tabulky právě za Dánskem. Jedinou branku českého týmu dal útočník SK Sigma Olomouc Matěj Hadaš.

Hadaš nastoupil v základní sestavě, odehrál kompletních devadesát minut, v základu hrál také útočník Jáchym Šíp, kterého v 73. minutě střídal Filip Uriča.

„Strašně nás mrzí, že jsme nevyhráli, brankových příležitostí jsme měli dost. Dánové měli velkou individuální kvalitu, ale popasovali jsme se s tím velmi dobře a eliminovali jsme to. Otázkou je, do kterého koše půjdeme před elitní fází. Také před další fází kvalifikace bude zimní příprava, někteří hráči můžou přestoupit nebo změnit angažmá, může se stát cokoliv. Ale budeme se na to těšit, protože tady je skvělá parta, která spolu ráda pracuje, chce se měřit s těmi nejlepšími a zlepšovat se,“ řekl trenér David Holoubek pro fotbal.cz.

Dánsko U 19 – Česko U 19 1:1 (0:0)

Branky: 50. Martinsen – 67. Hadaš. Rozhodčí: Fesnic – Cerei (oba Rumunsko), Morina (Kosovo).ŽK: Lund, Larsen. Diváci: 680.

ČR U 19: Kinský - Hadaš, Vydra, Večerka, Stropsa - Samek, Jambor – Višinský (83. Černák), Drozd (72. Mašek), Šíp (73. Uriča) – Stránský (46. Vecheta). Trenér David Holoubek.

Další články