Svrčina na challengeru v Santiagu postoupil do 2. kola

12. 10. 2021, 23:16
Aktuality 1
CHALLENGER SANTIAGO - Dalibor Svrčina znovu po týdnu startuje na antukovém challengeru v chilském Santiagu a tentokrát už odstartoval vítězně, když Ekvádorce Diega Hidalga porazil jednoznačně 6-2 6-0.
© Český tenisový svaz / Pavel Lebeda

Dalibor Svrčina se po srpnovém triumfu na challengeru v pražské Stromovce a následném semifinále na turnaji ITF M25 v Prostějově dostal do útlumu. Ztracenou formu se nyní se snaží najít při své premiéře na turnajích v Jižní Americe, kde je jeho první zastávkou Santiago. 

Minulý týden čerstvě 19letý Čech nestačil na bývalou juniorskou světovou jedničku Sebastiana Baeze z Argentiny a připsal si čtvrtou porážku z posledních pěti zápasů.

Tento týden startuje na antuce v metropoli Chile znovu a na druhý pokus už se výhry dočkal. Ekvádorce Diega Hidalga deklasoval bez ztráty podání 6-0 6-2. 

O postup do čtvrtfinále a přiblížení se posunu do Top 300 si Svrčina zahraje proti šest zápasů neporaženému Španělovi Juanu Pablu Varillasovi, který minulý týden v Santiagu slavil druhý letošní titul a ve světovém žebříčku si polepšil na 127. místo.

• CHALLENGER SANTIAGO 2 •
Chile, antuka, 52.080 dolarů
úterní výsledky (12. 10. 2021)
• Dvouhra - 1. kolo •
Svrčina (ČR) - Hidalgo (Ekv.) 6-2 6-0
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
Zabloudile, tys zase zabloudil co?
Varillas je Peruanec a ne Spanel.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist