Prachařová promluvila o anorexii. Co na to maminka?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Prachařová promluvila o anorexii. Co na to maminka?!

Mariana Prachařová se na dovolené v Chorvatsku spálila
Mariana Prachařová se na dovolené v Chorvatsku spálila (Instagram)

Když vyšlo najevo, že herečka a influencerka Mariana Prachařová (27) trpí poruchou příjmu potravy, rozhodla se o svém problému otevřeně promluvit, nikoli ho popírat. Uvědomit si, že je něco špatně, jí však trvalo…

K nelehké situaci přistoupila dcera Dany Batulkové (63) obdivuhodně. Ostatně zřejmě nemělo cenu zatajovat něco, čeho si její fanoušci na Instagramu všimli již dávno. A možná i fakt, že se Mariana vesměs setkala s podporou, ji přiměl o potížích hovořit. Příčinou se stal první lockdown.

„Člověk měl na sebe čas, mohl řešit, co jí, a cvičení. Já měla před tím takové divoké období, hodně alkoholu, a tak jsem se sebou nebyla úplně spokojená,“ vysvětlila Mariana v pořadu Showtime. Jako řada dvacátníků si i ona uměla život užívat plnými doušky, což se zcela změnilo ve chvíli, kdy začala být covidová epidemie aktuální i pro Českou republiku. Od té doby si začala postavu hlídat, stravovala se podle kalorických tabulek a ve velkém se pustila i do cvičení.

Alkohol, demence! Podle Felixe jde Dádě o život! A Batulková o nemoci dcery

Video se připravuje ...

Že se Prachařová čím dál více ztrácela před očima, zaznamenala nejen rodina, ale i fanoušci, kteří skrze diskuze neměli problém herečku na tuto skutečnost upozornit. Velkou oporu pochopitelně nalezla ve své rodině. „Řešili jsme to doma hromadně, nebylo to příjemný, ale ona byla ochotná naslouchat, že už je to problém, a začala s tím něco dělat,“ přiznala maminka Dana Batulková, jak píše deník Blesk.

Ačkoli nebylo jednoduché se s problémem smířit, pro Prachařovou je to velký krok ke zlepšení. Zdaleka však ještě nemá vyhráno. „Je to věc, kterou nepřeji žádným rodičům, nepřeju to ani dětem, nikomu. Ale stalo se to. Je to běh na dlouhou trať,“ dodala Batulková.

Exkluzivní zpověď Prachařové bojující s anorexií: Jde to pomalu...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jity
14. 10. 2021 • 09:00

Holka se nechce smířit s tím, že neni hezká a ani talentovaná. Každý jsme nějaký holt se musím držet toho co alespoň trochu umím. Takový je život, já také zpívám blbě, tak holt s tím nikam nelezu.

AHel
13. 10. 2021 • 21:17

Děti zazobaných nebo slavných rodičů to nemají lehké. Dcera je opravdu netalentovaná, nevím, proč nestuduje nějakou vysokou a nepracuje ve službách, nebo státní správě na to být v TV fakt nemá. Není ani hezká, ani příjemná...šedá myška...čím rychleji si to uvědomí a řekne si neva a začne dělat něco pořádného a najde se v tom, tak bude mít vyhráno. Peníze se vydělávají mozkem nebo rukama, jinak to fakt nejde.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.