Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dočká se herní fenomém Fortnite filmu?


ikona
Spooner
Fortnite
Podívá se jedna z nejúspěšnějších herních značek současnosti na filmové plátno? 

Někteří hráči sice této značce pořád nemohou přijít na jméno, skutečností ale je, že Fortnite je aktuálně dost možná nejúspěšnější hrou současnosti. Blbina ve stylu battle royale, v níž se hráči střílí, ale také vytváří rozmanitý videoherní svět, se zkrátka momentálně paří v pokojíčku snad každého náctiletého a značka je nyní tolik trendy, že se ve hře odehrávají i online koncerty popových hvězd či se dočkala vlastní komiksové série s Batmanem (!!). A samozřejmě se už do ní podívalo také nespočet populárních filmových či seriálových postav. Fortnite je zkrátka všude a zdá se, že ambiciózní tvůrci se začali rozhlížet po filmovém rybníčku.

Začíná se totiž spekulovat, že herní společnost Epic Games zakládá divizi zaměřující se na produkci filmových či seriálových kousků. A jelikož je Fortnite jejich aktuálně největším titulem, začíná se šuškat, že právě on by mohl jejich velké filmové ambice vykopnout. Nic samozřejmě není černé na bílém a společnost se ke spekulacím zatím nevyjádřila. Podle všeho ale už firma na počátku roku najala zkušené producenty Jasona McGatlina, Lynn Bartsch a Chrise Furia z Lucasfilmu, aby jejich velké plány nakopli. Filmové Fortnite by pak dávalo z marketingového hlediska i aktuální popularity značky samozřejmě velký smysl. Jestli by se však dal tento hit do filmové podoby smysluplně převést a nevznikl z něj jen další videoherní propadák v kinech, to už je jiná otázka.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace