TOPlist

DJI odhalilo termíny představení tria novinek. Na co se můžeme těšit?

DJI Air 2S 3

DJI dnes udělalo velmi netradiční krok. Odhalilo termíny představení hned tří nových zařízení v krátkém horizontu. Na Twitteru této čínské společnosti se objevily tři termíny: dva v říjnu a jeden v listopadu.

O jaká zařízení půjde, ale zatím jistě nevíme. Dočkali jsme se pouhých grafických nápověd, což rozjelo vlnu spekulací. Vzhledem k různým únikům informací se dá očekávat, že jedním ze zařízení bude nová akční kamera DJI Action 2. Ta by měla být nyní modulární, takže piny na obrázku u data 27. října budou téměř s jistotou patřit tomuto produktu.

DJI good things in three

Už v minulosti se mluvilo o možném listopadovém představení nového dronu. Termín 5. listopadu by tedy měl odpovídat odhalení modelu DJI Mavic 3 Pro.

Ačkoliv původní termín představení měl být až v polovině listopadu, symbol baterie v grafice patrně představuje právě dron Mavic 3 Pro, který má být vybaven novým akumulátorem.

 

Největší záhadou, která zatím zůstává nezodpovězena i mezi zkušenými leakery, je produkt pro 20. října. Dle obrázku je zřejmé, že se bude jednat o něco, co umí nahrávat video. To nám ale zrovna u značky DJI moc nenapoví.

dji osmo pocket 2 0
DJI Osmo Pocket 2

Vzhledem k tomu, že nový gimbal DJI OM 5 i vlogovací kamerka DJI Pocket 2 byly představeny poměrně nedávno, na nástupce je ještě příliš brzy. Ledaže by DJI v této oblasti chystalo nějaký zcela nový produkt. Někteří sázejí také na vypuštění profesionální kamery.

Autor článku Adam Bělunek
Adam Bělunek
Baví mě Apple, kvalitní audio-video technika a obecně chytrá řešení, která fungují. Volné dny se snažím trávit na kole v bikeparcích a trailcentrech, nebo na horách s batohem na zádech. Užívám si dobrou hudbu, občas zajímavou knihu a rád cestuji.

Kapitoly článku