TOPlist

V pondělí se dočkáme představení nových Apple AirPods 3, tvrdí uznávaný leaker

Apple 1

Asi jste si už všimli, že Apple na příští týden chystá další velké odhalení. Tentokrát by roli hlavní novinky měly sehrát MacBooky Pro s čipy M1X. Podle nového leaku se zdá, že kromě MacBooků se konečně dočkáme i sluchátek AirPods 3.

apple airpods
Apple AirPods

S touto informací přišel leaker @PandaIsBald, který správně informoval už například o představení iPadu 9. generace. Novinka se objevila na čínské platformě Weibo.

Vzhledem k tomu, že AirPods 2 se od první generace AirPods designově příliš nelišily, třetí generace přinese první znatelnější designové změny tohoto produktu. U „dvojky“ jsme se dočkali lepšího čipu i bezdrátové nabíjení. Nyní se můžeme těšit na vzhled podobný dražšímu modelu AirPods Pro.

Apple
Pozvánka na akci Unleashed

Otázkou zůstává, zdali AirPods 3 po vzoru AirPods Pro dostanou také silikonové špunty, nebo se obejdou bez nich. Nevíme také nic o případné podpoře ANC, která by určitě těmto sluchátkům v konkurenčním souboji prospěla.

Autor článku Adam Bělunek
Adam Bělunek
Baví mě Apple, kvalitní audio-video technika a obecně chytrá řešení, která fungují. Volné dny se snažím trávit na kole v bikeparcích a trailcentrech, nebo na horách s batohem na zádech. Užívám si dobrou hudbu, občas zajímavou knihu a rád cestuji.

Kapitoly článku