Leoš Mareš bude potřetí otcem. S manželkou Monikou čekají první dítě. Roman Vojtek mu poslal vzkaz od srdce

Leoš Mareš s manželkou Monikou
Leoš Mareš s manželkou Monikou
Foto: Nextfoto
Klára Zaňková | Redaktorka
[email protected]
Publikováno: 14. 10. 2021

Už za pár měsíců přivítá na světě dalšího potomka. Přední český moderátor Leoš Mareš (45) totiž oznámil radostnou novinu – s krásnou manželkou Monikou (40) jsou v očekávání prvního společného dítěte. "Doufám, že si vzpomene na všechny přebalovací techniky, uklidňovací techniky, které k děťátku patří. Já mu to ze srdce přeji, protože něco podobného jsem před jedenácti měsíci zažil také," vyjádřil se Roman Vojtek (49) pro ŽivotvČesku.cz.

Přesně 5. února 2018 si pohledný pár řekl své »ano« v nádherném prostředí kostela v Litomyšli. Manželé spolu už oslavili tříleté výročí od chvíle, co prožili svůj pohádkový svatební den. Ale nyní se jejich vztah posunul na další úroveň, která souvisí s početím potomka.

Na instagramovém profilu hvězdný moderátor SuperStar, Esa a dalších úspěšných televizních show informoval obrázkem čápa s uzlíčkem štěstí v podobě miminka o tom, že se stane již trojnásobným otcem. Z předchozího manželství s Monikou Marešovou (46) má již dva syny – patnáctiletého Jakuba a mladšího Matěje (11).

Ke šťastné události mu popřál také herec, moderátor a zpěvák Roman Vojtek. "Já Leošovi přeji, ať zvládne to druhé kolo. On už má poměrně velké děti, tak doufám, že si vzpomene na všechny přebalovací techniky, uklidňovací techniky, které k děťátku patří. Já mu to ze srdce přeji, protože něco podobného jsem před jedenácti měsíci zažil také, když se mi s odstupem pěti let narodil syn. Je to menší odstup než u Leoše, ale i proto to hezky vnímám a prožívám a ze srdce jim přeji, ať hlavně všechno dobře dopadne a jejich dítě je zdravé, protože to je nejdůležitější," popřál moderátorovi a kolegovi skrze redakci ŽivotvČesku.cz.

Otázkou zůstává, zda to bude i potřetí chlapec, nebo tentokrát dojde na změnu a Leoš Mareš přivítá na světě holčičku - první dceru. Nejdůležitější však je, aby těhotenství jeho manželky proběhlo v pořádku a ona i děťátko se těšily pevnému zdraví.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.