Tereza Brodská je ve Slunečné doma!

Tereza Brodská je ve Slunečné doma!
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ani Terezu Brodskou účast v primáckém seriálu neminula. Nabídku na roli nemohla odmítnout hned z několika důvodů. Ve Slunečné hraje Tereza Brodská Janu Kratinovou – kamarádku starostovy ženy (Dany Batulkové).

Tereza Brodská ve Slunečné hraje Janu Kratinovou

Jana Kratinová v podání Terezy Brodské nemá na statku Slunečná o kamarádky nouze. Nejlepší její kamarádkou je starostova žena Lída Vacková, kterou hraje Dana Batulková. Ta hodně intrikuje, má totiž zájem o statek sester Popelkových. I když se Jana Kratinová s Lídou často hádají, vždycky se nakonec usmíří.

Kromě toho hraje Tereza Brodská v seriálu matku dvou dětí. Manžela Terezy hraje David Prachař. Ten ztvárňuje postavu Leoše – drobného zemědělce s vášní pro traktory.

Terezu Brodskou pojí se Slunečnou více než jen role

Slunečná je pro Terezu Brodskou velké téma, a to nejen kvůli sledovanosti seriálu. V opravdové vesnici Slunečná u České Lípy totiž vyrůstala. Její tatínek

Vlastimil Brodský (†81) tam měl svou chalupu. Bohužel tam také ukončil svůj život. Chalupu v reálné Slunečné později Tereza Brodská se svým bratrem prodali. Kvůli tragické události totiž neměli sílu na to, se tam vracet. Nyní už na místě jejich chalupy stojí novostavba.

Nabídku na Slunečnou nemohla odmítnout

Právě z tohoto důvodu nemohla Tereza Brodská nabídku na hraní v seriálu Slunečná odmítnout. A to i přesto, že zprvu byla proti účinkování v dlouhodobých seriálech. Na náhody nevěří, a proto když se dozvěděla, že děj seriálu bude zasazen do Slunečné, neváhala ani minutu. A udělala dobře, na kolegy ze Slunečné si totiž opravdu nemůže stěžovat.

Po padesátce si v seriálu našla spoustu nových kamarádek

Přátelství několika žen nemusí Tereza Brodská v seriálu jen hrát. Hrané se po několika klapkách stalo skutečností. Jak Tereza často v médiích uvádí, stalo se nečekané. I po padesátce si prý v seriálu našla až 5 nových kamarádek – Danu Batulkovou, Reginu Řandovou, Janu Strykovou, Martinu Preissovou a Evu Decastelo. To se podle Terezy v takovém věku už člověku podaří málokdy. S ostatníma herečkami se Tereza setkává i mimo ateliéry Slunečné.

Jana Stryková, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Na natáčení nových dílů se Tereza Brodská těší i kvůli Ondrovi Pavelky a Davida Prachaře. Se všemi je prý velká legrace, a proto natáčení uteče jako voda. Díky tomu si prý Tereza ani neuvědomí, že je vlastně v práci.

Tereza Brodská udělá pro roli cokoliv

Že producenti seriálu Slunečná oslovili i Terezu Brodskou, tomu se nelze divit. Tereza Brodská je skvělá herečka, která se nebojí pro roli obětovat. Například pro projekt České televize „Jak si nepodělat život” přibrala 10 kilo!

Zdroje: